ISSN 2457 - 3973

Prefectul George Lazăr (preşedinte PNL Neamţ): A fost stabilit traseul drumului expres Piatra-Neamţ – Bacău.

Prefectul George Lazăr (preşedintele PNL Neamţ) a anunţat, miercuri –  4 august, că a fost stabilit traseul pe care va fi construit drumul expres între municipiile Piatra-Neamţ şi Bacău.
Lazăr a făcut anunţul la finalul unei şedinţe la care i-a convocat pe reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, IPJ, CJ şi ai primăriilor localităţilor ce vor fi tranzitate de drum.
„Drumul expres Piatra-Neamţ – Bacău prinde contur. Un proiect de aproximativ 400 de milioane euro de care va beneficia direct judeţul Neamt. S-a concluzionat varianta drumului expres pe tronsonul liniei albastre din proiect urmând ca în cursul lunii septembrie să se depună documentaţiile pentru eliberarea certificatelor de urbanism. Am avut în vedere, împreună cu specialiştii, şi punctele de descărcare de pe drumul expres, pentru preluarea traficului greu care vine din zona Târgu Neamţ, respectiv Valea Muntelui, pentru a descongestiona traficul de pe actualul drum naţional. Veşti bune în acest sens, pentru că lucrurile s-au mişcat cu celeritate şi putem vorbi cu certitudine că drumul expres Piatra-Neamţ – Bacău va fi realizat în următorii ani. Apreciez şi multumesc premierului României Florin Cîţu şi Guvernului pentru susţinerea acestui proiect de mare anvergură pentru judeţul Neamţ”, a declarat prefectul George Lazăr (preşedintele PNL Neamţ).
Drumul expres de la Piatra-Neamţ spre Bacău va face legătura cu proaspăt deschisa centură ocolitoare a municipiului Bacău şi cu viitoarea autostradă de la Ploieşti către Suceava.

Articolul anterior

O femeie din Neamţ, RECORD de copii şi cezariene la doar 25 ani: 6! Pe primul l-a născut la 15 ani.

Articolul următor

Deputatul Cozmanciuc: Peste 40.000 de angajați și-au păstrat locurile de muncă prin măsura „Kurzarbeit”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *