ISSN 2457 - 3973

Prefectul George Lazăr, strângere amicală de mână cu primarul Harpa și întâlnire cu aleșii din Târgu Neamț

Prefectul George Lazăr își continuă acțiunea de a cunoaște îndeaproape reprezentanții ficărei administrații locale.

Până acum a bătut mai bine dintre cele 83 de primării din județ, începând cu zona de munte a Neamțului.

Marți, George Lazăr a poposit la Târgu Neamț acolo unde a fost primit de primarul Daniel Harpa, consilierii locali și reprezentanți ai primăriei.

”Am abordat discuții despre finanțarea proiectelor de modernizare a orașului, despre linii de finanțări noi ce urmează să se deschidă pe fonduri europene. Târgu Neamț este un important oraș turistic, cu un uriaș potențial de dezvoltare pe acest segment și cu cel mai mare număr de așezari monahale din județ. O zonă plină de spiritualitate și de încărcătură a vieții duhovnicești, locuri mirifice, cu oameni frumoși și primitori.
Cred că într-o perspectivă viitoare și într-o strategie unitară de dezvoltare a județului, putem discuta de orașul Târgu Neamț ca principal pol de atragere a turiștilor. Am avut plăcerea să am discuții consistente cu domnul primar Daniel Harpa și cu domnii consilieri locali, pe care i-am simțit dornici de a dezvolta orașul Târgu Neamț. Este important ca solicitările comunităților locale să se materializeze în investiții și în contracte de finanțare. Am văzut că administrația publică locală din Târgu Neamț manifestă interes pentru noile sesiuni de finanțare care se vor deschide, prin fonduri guvernamentale și fonduri europene și este de datoria noastră, a autorităților județene și centrale, să îi informăm despre oportunități și să oferim sprijin”, a declarat prefectul George Lazăr.

Prezența prefectului Lazăr în fiecare comunitate locală a început să aibă și rezultate.

Spre exemplu, săptămâna trecută, prefectul George Lazăr l-a sprijinit pe primarul PSD al comunei Bicaz Chei, Gheorghe Oniga, să rezolve la Ministerul Mediului mai multe probleme legate de drumuri forestiere din localitate.

Și alți primari au solicitat sprijin guvernamental iar prefectul Lazăr va face în perioada următoare diligențele necesare.

Articolul anterior

A murit artistul plastic Mircea Ciacâru

Articolul următor

Prefectul Lazăr dă de pământ cu APASERV! ”Apă de calitate îndoielnică, cu presiune redusă și la prețul cel mai mare din țară!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *