ISSN 2457 - 3973

Prefectul Soroceanu răspunde acuzațiilor de presiuni asupra primarilor

Punct de vedere al doamnei prefect, Daniela SOROCEANU, cu privire la acuzațiile aduse, în conferința de presă a PNL Neamț, de către domnul George Lazăr:

Domnul Lazăr l-a denunțat pe colegul său, Vasile Panaite!

Salut decizia Partidului Național Liberal, prin vocea lui George Lazăr, de a sesiza Instituția Prefectului și opinia publică, privind posibile fapte de abuz în serviciu săvârșite de colegul său liberal, Vasile Panaite, pe vremea când acesta ocupa funcția de Prefect!
Am înțeles că domnul Lazăr este de părere că s-au comis niște abuzuri pe vremea când colegul său de partid ocupa funcția cea mai înaltă din Instituția Prefectului și s-au produs mai multe controale la Primăria Borca! Voi dispune verificări în acest sens și, ca efortul de a stopa derapajele administrative să fie cu succes, îi recomand domnului Lazăr să și depună o plângere penală pentru abuz în serviciu pentru Vasile Panaite. Institituția Prefectului îl poate sprijini logistic, în acest demers, dacă dumnealui deține probe în acest sens!

Cu acest prilej salut și decizia primarului de Borca, domnul Ovidiu Geo Niță, de a recunoaște greșeala administrativă sesizată la Instituția Prefectului în data de 13 august a.c. de către cetățean.
Astfel, cele sesizate prin intermediul unei rețele de socializare s-au ADEVERIT și țin să invit, pe toți nemțenii care au dovezi sau suspiciuni cu privire la anumite fapte ce încalcă legea, să le transmita PE ORICE CALE către Instituția Prefectului sau direct către organele abilitate.
Trăim în secolul XXI iar informația poate și trebuie să circule în cea mai mare viteză!

Domnul Lazăr probabil nu a primit hârtia prin care primarul atesta ca “adevărat” cele susținute de acest cetățean cu un spirit civic de care comunitatea noastră are nevoie!

Când nu mai lucrezi de ani de zile în slujba nemțenilor, probabil că începi să uiți care sunt cu adevărat interesele comunității!

Îi mai RECOMAND ca acest text să fie citit cu legislația în vigoare în mâna stângă și cu un caiet de notițe în mâna dreaptă!

Articolul anterior

Prefectul Soroceanu, acuzat că pune presiune pe primarii ”care nu împart aceeaşi gaşcă”

Articolul următor

Doi indivizi au fost reținuți după ce au incendiat o gospodărie din Sagna

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *