ISSN 2457 - 3973

Premierul Grindeanu va convoca o ședință de Guvern în județul Neamț!?

Surse din cadrul PSD au declarat pentru newsallert.ro că una dintre viitoarele ședințe de Guvern PSD-ALDE se va desfășura în județul Neamț, în municipiul Roman. Nu știm dacă alegerea Romanului va fi făcută în contextul alegerilor anticipate pentru funcția de primar, care vor avea loc în această vară, sau doar pentru că orașul se află la distanțe egale de Suceava și Iași, pe de o parte și Bacău și Piatra Neamț, pe de altă parte, pe drumul european 85.

Cert este că discuțiile sunt purtate în acest moment cu argumentul că trebuie organizată o ședință de Guvern și în regiunea Moldovei pentru a arăta că această zonă este în atenția Executivului. Cel mai probabil, pe ordinea de zi a ședinței vor fi și câteva proiecte ce vizează direct județele din Moldova, pentru că este greu de crezut că se va veni la Roman și se va aproba o finanțare în Oltenia sau Ardeal.

Dacă Guvernul Grindeanu se va reuni în Neamț va fi pentru prima dată când în județul nostru se va desfășura un astfel de eveniment. Liderul PSD Neamț ar putea fi unul dintre factorii determinanți pentru convocarea membrilor guvernului în Neamț având în vedere relațiile apropiate atât cu premierul Sorin Grindeanu cât și cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

Articolul anterior

Un mare maestru al şahului trăieşte la Piatra Neamţ! Va reprezenta România în competiţiile internaţionale!

Articolul următor

Ucigaşul bodyguard-ului „Codiță” a primit 9 ani de închisoare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.