NewsAllert :

Senatorul Emilia Arcan, candidatul PRO România la președinția Consiliului Județean Neamț!?

Copii cu copii: 74 de minore din Neamț au devenit mame anul acesta!

Șoc în PSD Neamț! Emilia Arcan a demisionat din PSD Neamț!

Grupul de Inițiativă în Turism din Piatra-Neamț – acțiuni pentru promovarea serviciilor turistice

Candidatura lui Răzvan Cuc încinge spiritele în PSD Neamț! Și varianta ”Daniela Soroceanu” face implozie în partid!

Județul Neamț se apropie de pragul psihologic de 1.000 cazuri de COVID

Parlamentul a aprobat data alegerilor locale: 27 septembrie! Iată calendarul premergător votării!

Președintele Mugur Cozmanciuc anunță deblocarea lucrărilor pe drumul Bicaz – Poiana Largului! ”Astăzi s-a semnat contractul!”

Investiții pentru optimizarea infrastructurii de transport și creșterea calității vieții cetățenilor din Piatra-Neamț din fonduri europene

Trei autoturisme implicate într-un accident la Dulcești! Două persoane au rămas încarcerate!

Prefectul George Lazăr îl somează pe ministrul Sănătății să redeschidă urgent Spitalul Județean Neamț! PSD-ul din minister rezistă!

PSD Neamț își disprețuiește proprii membri! Candidat din Giurgiu la Primăria Piatra-Neamț!

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): “Lucrările pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, gata până la sfârșitul lunii septembrie!”

Cristian Sauciuc – candidatul PMP la preşedinţia CJ Neamţ; Bogdan Gavrilescu – Primăria Piatra-Neamţ

  • 13 iulie 2020

ISSN 2457 - 3973

Premoniția senatorului Țapu pentru președintele Arsene: “Ionele, înainte să te duci după Dragnea…”

”Ionele, înainte să te duci după Dragnea, mai cârpește o stradă, un podeț, mai dă drumul la o investiție”

Aflu dintr-un ziar local că Ionel Arsene, între două tăieri scurte de panglici, îmi dedică din timpul său. Într-un soi de comunicat de presă ce se vrea ironic, nefericitul președinte al Consiliului Județean Neamț vorbește despre activitatea mea, supărat că l-am întrebat despre datoriile Spitalului Județean de Urgență Neamț. Da, spitalul în care corpul medical abia mai poate lucra, spitalul în care pacienții vin cu medicamente și lenjerie de acasă, spitalul în care intri cu o boală și ieși cu altele. În mod normal nu ar trebui să-i răspund, orice minut dedicat acestui personaj fiind timp pierdut. Numai că, dintr-o nefericită întâmplare, Ionel Arsene gestionează, prost de altfel, problemele unei întregi comunități și, indiferent de supărările pe care i le produc, acestea rămân. De altfel, însăși prezența sa în fruntea Consiliului Județean Neamț este un afront adus sutelor de mii de nemțeni.

”Ionele, lasă declarațiile și apucă-te de treabă. Au trecut trei ani și județul arată jalnic. Nu mai poți păcăli pe nimeni cu inaugurări de șantiere doar când vine vreun ministru. Ionele, știm cu toții că îți place să apari la televizor, în ziare, știm că-ți place să mimezi munca și să te consideri important. Numai că, între două ședințe foto, rezolvă și problemele din Spitalul Județean. Din când în când, mai treci și pe acolo, mai vorbește cu medicii, cu asistentele. Nu ar fi rău să intri prin saloane, să stai de vorbă cu pacienții. Ionele, a gestiona probleme unui județ este o treabă mai serioasă decât să schimbi valută în piața din Tg. Neamț. Nu este pentru oricine. Dacă viața te-a adus pe un scaun călduț, fii bărbat și lasă ceva în urmă.
Acum, să nu te superi că îți mai semnalez problemele din județul pe care-l conduci. În loc să dai comunicate de presă otrăvite, mai bine te-ai apuca de treabă. Cât privește activitatea mea parlamentară, Ionele, dragă, pe site-ul Senatului ai să o vezi pe toată. Sunt peste 140 de intervenții, interpelări, întrebări și declarații politice pentru colegii tăi miniștri, mulți dintre ei nepricepuți, ca și tine, să tot fie vreo 48, peste 44 luări de cuvânt în plen, iar propuneri legislative 33. Eu nu pierd timpul, Ionele. Dacă e să compar cu activitatea ta de parlamentar, îți amintesc că te-ai ”remarcat” doar prin depunerea jurământului. Iar dacă batista mea îți provoacă neplaceri, află că este mai onorabilă decât șosetuțele cu care ne-ai încântat. Cu sau fără șosetuțe, Ionele, dragă, înainte să te duci după Dragnea, mai cârpește o stradă, un podeț, mai dă drumul la o investiție. Lasă ceva în urmă, pentru că, după (știi tu la ce mă refer), tot aici, în Piatra ai să te întorci”.

Eugen Țapu Nazare
Senator PNL Neamț

 

Nota redacției

Vom publica orice drept la replică la acest comunicat de presă din partea celor care se simt lezați.

Articolul anterior

Gala Generațiilor la Piatra-Neamț. Olimpicii vor fi premiați de Primărie.

Articolul următor

O zonă din Piatra-Neamț rămăne fără apă joi, 27 iunie

Un comentariu

  • Bai Tapule, locul tau e la stana, nu in parlament. Oricum, in afara de vrajeala ieftina, mangleala si minciuni nu ai facut nimic pentru judetul asta. In plus sa multumesti PSD-ului ca esti parlamentar

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *