ISSN 2457 - 3973

Preşedintele CJ, Constantin Iacoban anunţă când se redeschide Teatrul Tineretului!

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Constantin Iacoban s-a întâlnit, luni, cu reprezentanţii instituţiei, cei de la ISU Neamţ şi directorul Teatrului Tineretului, Liviu Timuş, pentru a discuta situaţia cel puţin penibilă în care instituţia de cultură a fost închisă din cauza lipsei autorizaţiei de securitate la incendii.

În urma acestei discuţii, Constantin Iacoban susţine că s-au găsit soluţii rapide pentru ca Teatrul Tineretului să primească autorizaţia şi să fie redeschis în câteva zile.

”Dupa şedinţa de la prima oră, am stabilit cum procedăm pentru ca lucrurile să revină la normal şi am găsit soluţiile cu care să se ajungă la obţinerea autorizaţiei de siguranţă la incendiu. Trebuie înlocuite trei uşi şi deja s-a dat comandă pentru cele noi, care sunt obligatorii, se lucrează la un mic proiect pe baza căruia să se facă un racord la reţeaua de apă, iar Compania Judeţeană Apa Serv ne va comunica printr-o adresă cum procedăm pentru a se asigura o presiune de două atmosfere în reţeaua interioară. IacobanMai trebuie pus la punct un amănunt tehnic: pompele să pornească sincronizat în caz de necesitate. Acum pornesc manual, dar trebuie automatizată procedura. Este necesară o parolă pe care o cunosc cei care au montat pompele şi care va fi adusă şi la cunoştinţa persoanei de la TT responsabilă de funcţionarea acestora. Vreau să îi anunţ pe iubitorii de teatru că locul lor de suflet se va deschide în câteva zile şi că deficienţele nu sunt unele pentru care să nu poată fi găsite soluţii”, a declarat preşedintele CJ Neamţ, Constantin Iacoban.

Articolul anterior

Ioan Chelaru a anunţat când ar putea fi votat Guvernul Cioloş

Articolul următor

Paşaportul unui atentator sinucigaş din Paris este al unui soldat sirian ucis anul acesta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.