ISSN 2457 - 3973

Preşedintele CJ Neamț cere schimbarea managementului Apa Serv!

Demisia sau demiterea! Acestea sunt soluțiile pentru ca managementul Companiei Apa Serv S.A. să fie cel corect! Declarația îi aparține preşedintelui Consiliului Județean Neamț, Constantin Iacoban care susține că situația a ajuns „prea departe”.

„Cei de la Apa Serv cred că noi nu ştim ce se întâmplă acolo? Ne-au răspuns că pierderile pe rețea nu sunt 60 la sută ci doar 54 la sută de parcă ar fi fost marea diferență. Dar de ce nu spun nimic de corecțiile financiare pe proiectul european? Cine plăteşte aceşti bani? De ce nu se vorbeşte de întârzierea lucrărilor pe acelaşi proiect? De calitatea lor, de ceea ce se îngroapă? Ştim şi noi şi ştiu şi autoritățile în măsură să cerceteze,  şi va veni vremea. Spun foarte clar că la Apa Serv trebuie schimbat managementul, a declarat Constantin Iacoban, preşedintele CJ Neamț.

 

Cine schimbă managerii Apa Serv?

 

Numirile şi destituirile managerilor de la Apa Serv sunt apanajul Consiliului de Administrație. Din C.A. la Apa Serv face parte şi …. managerul Cătălin Dughir. Adică el se numeşte, el se destituie!

Membrii C.A. la Apa Serv sunt aleşi de reprezentanții Adunării Generale a Acționarilor, adică de consilieri județeni politici. Deci mingea intereselor este în legislativul județean.

Mai nou se vorbeşte de o modificare a componenței AGA care la rândul ei să modofice C.A. ca în final să se ajungă la managerii Apa Serv. Să fie oare interesul celor care doresc schimbările strict în favoarea cetățeanului sau are legătură cu viitorul proiect european de 150 milioane de euro? Noi zicem că este prima variantă…

Articolul anterior

ISJ Neamț a pregătit lista neagră a indezirabililor!

Articolul următor

Situația la zi a modernizării străzilor din Piatra Neamț propuse pentru 2015

Un comentariu

  • asa a inceput mandatul si tce.s-a pierdut foarte mult timp cu amenintari si de o parte si de alta.efectiv70%din activitatea consiliului judetean a fost cu schimbarea conducerii de la apaserv.acum iacoban dupa ce s-a invatat sa stea pe scaunul de presedinte cj reancalzeste ciorba alterata si dai cu schimbarea.spera sa castige voturi la urmatoarele alegeri.dar cred ca este prea mic pentru actualul si vesnicul director de la apaserv.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular