ISSN 2457 - 3973

Preşedintele Consiliului Judeţean, Ionel Arsene, le-a mulţumit ”colegilor” din PNL!

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a avut, joi, o abordare interesantă în relaţia cu reprezentanţii PNL Neamţ, principalul partid care contracandidează PSD-ul pe care îl conduce.

După ce PNL Piatra Neamţ a promovat proiectul Târgului de Crăciun de la Piatra Neamţ, organizat de Consiliul Judeţean dar asumat de liberali, Ionel Arsene a ţinut să le mulţumească. Asta în condiţiile în care toată lumea se aştepta ca preşedintele CJ Neamţ să ”tune” pe liberali că au ieşit primii cu un proiect finanţat şi iniţiat de Consiliul Judeţean. A fost însă o abordare total diferită!

”Am stabilit astăzi în sedinta de Consiliu Judetean, alături de colegii mei consilieri județeni ultimele detalii legate de organizarea Targului de Craciun de la Piatra Neamt. Doresc si pe aceasta cale sa le multumesc colegilor consilieri liberali, primarului Dragoș Chitic și celorlalți parteneri pentru sprijinul pe care mi l-au oferit susținând proiectul pe care l-am initiat privind organizarea acestui eveniment de amploare pentru nemteni. Mă bucur ca au trecut punctele de pe ordinea de zi privind organizarea Targului de Craciun iar pietrenii, precum și ceilalți nemțeni care vor fi prezenți în luna decembrie în Piatra Neamț, se vor bucura de acest târg pe care îl organizăm pentru ei”, a declarat preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene, la conferinţa de presă.

Subiectul Târgului de Crăciun este promovat, în aceste zile, de Primăria Piatra Neamţ, şi la Târgul Naţional de Turism al României.

Până la urmă, ceea ce se întâmplă în relaţia instituţională Consiliu Judeţean – Primărie nu este decât un pas spre normalitate iar proiectele trebuie promovate pentru interesul nemţenilor.

Articolul anterior

PNL Piatra Neamţ cere scăderea preţului la parcarea de reşedinţă! Liberalii au depus proiect în Consiliul Local!

Articolul următor

Nominalizările și premiile celei de-a XXVIII-a ediție a Festivalului de Teatru ”Pledez pentru (Ti)neri” Piatra Neamț

2 Commentarii

  • SUNTEM CEI MAI BUNI ! Vă punem la dispoziţie cele mai bune programe pentru educaţie, sănătate, cultură, economie, dezvoltare, turism, transport,etc. – nu numai programul 100 propus prin plagiatul de la PSD, de către PNL (fostul PDL – dacă mai ţineţi minte ) de acum 3,4 ani al domnului Ponta. Dacă vreţi, vă facem un alt program viabil intitulat 200. Pietreni, veniţi cu toţii la vot pe 11 Decembrie, NU STAŢI ACASĂ , şi votaţi candidaţii PSD care va face alianţa şi cu alte formaţiuni politice – inclusiv adevăraţii liberali din ALDE, pentru binele tuturor.

  • Poate nu indrazniti sa credeti in USL!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *