NewsAllert :

Un copil de 4 ani, rănit într-un accident rutier produs în Neamţ

A fost aprins iluminatul ornamental şi din bradul de Crăciun din Piatra-Neamţ

Poliţiştii de imigrări din Neamţ au depistat patru persoane din SUA, Sri Lanka şi Turcia care stăteau ilegal în judeţ

E.ON Piatra-Neamț se mută într-o nouă locație! Accesul în interior, doar cu programare telefonică sau on-line!

Ciprian Manoliu din cadrul ISU Neamţ – desemnat Pompierul de Onoare al anului 2022 în România

Tânără din Neamţ care a traversat neregulamentar, accidentată de un şofer octogenar

Deputatul Oana Bulai: „Refuzul Austriei de aderare a țării noastre la Schengen reprezintă umilirea noastră!”

Centrele de permanență din Neamț se reorganizează, din 1 ianuarie 2023! Iată lista centrelor!

„Nimeni singur de Crăciun” – o inițiativă a omului Daniel Vasilică Harpa

A mai rămas o zi până la deschiderea târgului „Piatra lui Crăciun – Tărâmul Moșului”!

Florentina Moise (preşedinte PSD Piatra-Neamţ): „Mulţumită” primarului trecem în etapa „Crăciun de plastic pe bani mulţi”

Bărbat beat, accidentat pe trecerea de pietoni la Zăneşti de o şoferiţă din Piatra-Neamţ

De la buldozer la smart village! Drumul greu dar spre succes sigur al Asociaţiei „Ţinutul Răzeşilor” Neamţ!

Inspectorul şcolar general Florentina Moise: „Peste 7.000 elevi din Neamţ primesc de azi carduri sociale cu câte 500 lei!”

A murit biciclistul accidentat pe E85, în Neamţ

  • 9 decembrie 2022

ISSN 2457 - 3973

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr – omagiu pentru seniorii nemţeni

Preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr, a transmis un omagiu seniorilor nemţeni, cu prilejul Zilei Vârstnicului.
„Sunt părinții şi bunicii noştri, cei de la care am învățat, cei care ne-au fost modele în viață şi în carieră”, a spus George Lazăr.
Deloc întâmplător, cu această ocazie au avut loc şi alegerile în cadrul organizaţiei Seniorilor Liberali din Neamţ, în care Mircea Beloiu a fost ales ca preşedinte.
La eveniment au participat şi subprefecții Adrian Ciobanu şi Iulian Jugan, preşedinta organizaţiei de femei, Mihaela Isciuc, deputatul Laurenţiu Leoreanu şi primarul municipiului Piatra-Neamţ, Andrei Carabelea.
„O structură importantă a Partidului Național Liberal, care ne face cinste şi aduce un aport semnificativ în îndeplinirea obiectivelor noastre. Mă bucur să văd că experiența, tradiţia şi valorile sunt apreciate în PNL, unde seniorii au un cuvânt important de spus la masa deciziilor. Asta pentru că expertiza, maturitatea şi înțelepciunea omului trecut prin viață sunt calități de care avem nevoie pentru a consolida o echipă cu rezultate cât mai performante. Am fost astăzi alături de seniorii liberali care şi-au ales noua structură de conducere şi m-am bucurat să îi pot felicita pentru activitatea de-o viață, pentru frumoasele realizări şi pentru sfaturile pline de înțelepciune care ne însoțesc tot timpul. Îl felicit pe noul preşedinte al organizației Seniorilor Național Liberali Neamț, domnul Mircea Beloiu, consilier județean, un om profesionist care ne face cinste şi care ştiu că va orienta echipa seniorilor nemțeni spre cele mai frumoase rezultate. O organizare de excepție, un eveniment frumos, dedicat vârstei înțelepciunii şi mulți oameni de calitate, aşa se rezumă această zi. Felicitări noului Birou Politic al OSNL Neamț, întregii echipei şi organizatorilor. Dragi seniori, vă doresc astăzi, de ziua dumneavoastră şi în fiecare zi, multă sănătate, linişte, bucurii şi putere pentru a fi alături de noi şi a ne oferi din experiența dumneavoastră pentru cât mai mult timp! La mulți ani buni, frumoşi şi luminoşi vă doresc!”, a transmis preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr.

Articolul anterior

Noaptea Cercetătorilor Europeni la muzeul din Târgu Neamț

Articolul următor

Un şofer beat, din Târgu-Neamţ, s-a răsturnat cu maşina la Răuceşti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *