NewsAllert :

Iată după ce scenariu funcționeaza FIECARE ȘCOALĂ DIN NEAMȚ începând din 2 noiembrie 2020

Au fost prinși hoții care au spart sediul PNL Neamț

Decizie cu privire la cursurile școlare din Piatra-Neamț, Bicaz și 3 comune, începând din 2 noiembrie!

Piatra-Neamț, Gârcina, Girov, Dochia și satul Bistrița ar putea rămâne FĂRĂ APĂ pe 3 noiembrie

PSD Piatra-Neamț acuză: ”Pentru PNL, școala e doar o secție de vot!”

Iată cum arată noii consilieri ai municipiului Piatra-Neamț! Foto de la depunerea jurământului!

Încă 2 localități din Neamț au intrat în ZONA ROȘIE! La Piatra-Neamț crește incidența cazurilor! Lista pe fiecare localitate! (joi, 28 octombrie)

Spitalul Județean Neamț are un nou manager începând de miercuri, 28 octombrie

Prim-ministrul Ludovic Orban vine la învestirea primarilor de Piatra-Neamț, Roman și Roznov

Mașina răsturnată între Dobreni și Bodești! Două persoane au fost rănite!

Îl cunoașteți? Polițiștii din Neamț l-au dat în urmărire națională!

Primul Muzeu al Colectivizării din România se deschide în județul Neamț

Iată când își intră ”în pâine” noii primari și consilieri, dar și președintele CJ Neamț! Lista pe fiecare oraș și comună din județ!

Două orașe și 3 comune din Neamț sunt tot în Zona Roșie! Situația pe fiecare localitate – luni, 26 octombrie!

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

  • 30 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc: “PSD a pierdut majoritatea! În curând guvernul PSD va fi istorie!”

Moțiunea de cenzură a fost depusă, iar cei de la PNL au reușit să strângă 237 de semnături. După un ”ping – pong” prin Parlament prin care cei de la PSD au încercat să impună un program de dezbatere, mai puțin ”ortodox”, opoziția a reușit să dejoace planurile social democraților.

Inițial, programul propus era următorul: moțiunea de cenzură să fie citită miercuri, 2 octombrie, de la ora 15.00, iar votul în cursul zilei de sâmbătă, 5 octombrie.

Însă surpriză…. la plenul reunit de miercuri, 2 octombrie, de la ora 15.00 când s-a supus la vot Ordinea de Zi prin care urma să fie aprobat programul, cei din opoziție au fost, de data asta, mai mulți decât restul și au respins proiectul ordinii de zi, deci programul propus cu votul moțiunii într-o zi de sâmbătă a căzut.

Potrivit noului program aprobat citirea moțiunii de cenzură se va face în cursul zilei de joi, 3 octombrie, de la ora 10.00, iar moțiunea se va dezbate și vota în cursul zilei de joi, 10 octombrie.

Președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc a anunțat că PNL va continua demersurile pentru a asigura succesul moțiunii de cenzură.

Astăzi, în ciuda eforturilor celor de la PSD de a forța (pentru a câta oară?) regulamentul și bunul simț, s-a conturat o nouă majoritate! Asta ne arată că cei de la PSD au pierdut majoritatea! Prin votul de astăzi, prin care am respins proiectul ordinii de zi, calendarul moțiunii de cenzură va fi următorul: joi, 3 octombrie, de la ora 10.00 de va citi moțiunea, iar votul și dezbaterea moțiunii de cenzură se va face joi, 10 octombrie, de la ora 10.00. PNL va continua demersurile pentru a asigura succesul moțiunii. Parlamentarul care nu votează moțiunea de cenzură, indiferent din ce partid face parte, săvârșește un act grav de sfidare a voinței cetățenilor. Eu și colegii mei liberali vom continua lupta pentru o Românie Normală”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc.

Totodată, președintele PNL Ludovic Orban s-a declarat sigur de succesul acestui demers, iar moțiunea de cenzură va trece.

Noi avem 237 de semnatari, pe lângă cele  237 de semnatari, după evaluările noastre, astăzi, mai putem obține minim 7 voturi suplimentare. Am convingerea că toți semnatarii și toți cei care vor să voteze moțiunea de cenzură, vor fi prezenți joia viitoare și vor vota pentru căderea acestui Guvern. Astăzi, a fost o mizerie ordinară, marca PSD, care a fost dejucată prin unitatea și prin solidaritatea formațiunilor care susțin această moțiune de cenzură, care au probat clar, pentru prima dată, în Plenul Camerelor reunite, că opoziția are majoritate și că moțiunea de cenzură va trece”, a declarat președintele PNL Ludovic Orban.

Articolul anterior

Polițiștii nemțeni, descinderi la hoți de bani și bijuterii

Articolul următor

Lovitură grea pentru PSD Neamț! Un alt lider a fost trimis în judecată de DNA!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *