• 27 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, și-a depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, și-a depus, marți, candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț.

Cozmanciuc a fost însoțit de echipa de consilieri județeni dar și de parlamentarii liberali, senatorul Eugen Țapu-Nazare și deputatul Laurențiu Leoreanu.

“Este o echipă redutabilă, profesionistă şi morală. Echipa PNL va demonstra acest lucru pentru că va câştiga pentru toţi cetăţenii judeţului Neamţ, o echipă care se va implica în dezvoltarea judeţului Neamţ. Va trece toate practicile de până acum, de promiscuitate, de păcălire a oamenilor, în subsolul depozitării lucrurilor de care nu este nevoie în viaţă”, a declarat vicepreşedintele PNL, deputatul Laurenţiu Leoreanu.

”De departe este cea mai bună echipă, formată din oameni oneşti, care au probat prin profesionalismul lor şi acoperă toate domeniile socio-profesionale: administraţie, sănătate, educaţie, cultură sau sectorul privat. Oamenii spun că s-au săturat de hoţie, de lipsă de discernământ, ca banii lor să fie cheltuiţi fără rost iar o mare parte dintre ei să se întoarcă în buzunarele lui Arsene şi a acoliţilor lui din PSD. Asta este realitatea necosmetizată. Este un judeţ stăpânit de un baron local, şcolit de Dragnea, căruia nu i-a păsat niciodată de oameni. Singurului lui scop este să rămână la putere pentru a semna sute de milioane de euro. Am mare încredere în echipa noastră, că Mugur Cozmanciuc va fi viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean”, a declarat senatorul Eugen Ţapu-Nazare.

Mugur Cozmanciuc a subliniat că va fi un președinte de Consiliu Județean pentru toți nemțenii.

”Din 28 septembrie, Consiliul Judeţean Neamţ va avea o altă conducere, care va vorbi despre respect şi bunăstare, şi care va oferi oamenilor respect şi bunăstare. Judeţul Neamţ este cu un potenţial extraordinar turistic, spiritual şi economic. Are nevoie de o conducere fermă dar democratică, o conducere care să ajute fiecare cetăţean să aibă posibilitatea să vorbească şi să fie liber la el acasă, şi în judeţul lui. Nemţenii au posibilitatea să îşi aleagă destinul şi viitorul pentru ca acest judeţ binecuvântat de Dumnezeu să fie un model de dezvoltare pentru Moldova, un reper pentru Republica Moldova. Am construit o echipă din oameni vrednici care fiecare dintre ei, în activitatea şi viaţa personală, sunt modele şi repere în societate. Trebuie să dezvoltăm acest judeţ iar Piatra-Neamţ, Roman şi Târgu Neamţ trebuie să fie un triunghi de dezvoltare. Dacă vorbim de transport, judeţul Neamţ trebuie să aibă un transport facil pentru orice persoană, şi un master-plan de transport. Dacă vorbim de sănătate, judeţul Neamţ trebuie să aibă spitale care să fie funcţionale şi care să ofere servicii medicale de calitate. Dacă vorbim de turism, vreau ca aici să vină oameni care să cheltuiască sume importante de bani şi să se bucure de ce a lăsat Dumnezeu pe pământ şi a construit omul. Este nevoie de o singură direcţie, adică de o conducere pe care o voi asigura cu încredere, demnitate şi respect faţă de dumneavoastră. Vă invit pe 27 septembrie să veniţi la vot, să aveţi încredere în mine şi în noi. Nu vă vom dezamăgi şi vă vom respecta în fiecare zi, aşa cum am făcut-o şi până acum”, a declarat preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Articolul anterior

Deputatul Ciprian Șerban, candidatul PSD pentru Primăria Roznov. ”Asfaltare, gaz metan și modernizarea pieței!”

Articolul următor

Echipa de consilieri locali a PMP, garanţia că Piatra Neamţ va ajunge un oraş de 10+

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *