ISSN 2457 - 3973

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, vizită în Neamț. Prima oprire, la Mănăstirea Nechit de la Borlești.

Președintele PNL și al Senatului României, Nicolae Ciucă, a fost la începutul acestei săptămâni într-o vizită în județul Neamț.
Prima oprire a fost la Mănăstirea Nechit de la Borlești.
„L-am primit ieri cu toată deschiderea, în județul Neamț, pe domnul Nicolae Ciucă, președintele PNL și al Senatului României. Am ținut ca prima dată să mergem la Mănăstirea Nechit, de la Borlești, un loc binecuvântat de Dumnezeu. Îi mulțumesc starețului mănăstirii, Arhimandritul Zenovie, pentru primirea călduroasă și plină de har. A fost o întâlnire duhovnicească de la care atât eu cât și domnul Nicolae Ciucă am plecat cu sufletele împlinite. Mănăstirea Nechit este un loc binecuvântat din care Arhimandritul Zenovie și întreaga obște au făcut un adevărat colț de rai.
Mulțumim, preacucernice părinte, pentru toate cuvintele de folos pe care ni le-ați dat cu inima deschisă. Așa să ne ajute Dumnezeu!„, a declarat președintele PNL Neamț și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, George Lazăr.

Comandat de PNL, Filiala Neamț, CMF:21240015

Articolul anterior

Daniel Harpa: Guvernul condus de președintele PSD, Marcel Ciolacu, continuă investițiile în infrastructura mare în județul Neamț

Articolul următor

Întrerupere temporară furnizare apă pe străzile Zimbrului, Zorelelor și Fluierașului din comuna Dumbrava Roșie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular