ISSN 2457 - 3973

Daniel Harpa: Guvernul condus de președintele PSD, Marcel Ciolacu, continuă investițiile în infrastructura mare în județul Neamț

Guvernul condus de președintele PSD, Marcel Ciolacu, continuă investițiile în infrastructura mare în județul Neamț. După alocarea a 1,8 miliarde de lei pentru noul Spital de Urgență, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a confirmat luni, 3 iunie, planul de infrastructură al președintelui PSD Neamț, Daniel Vasilică Harpa și a anunțat oficial demararea licitației pentru Drumul Expres Piatra Neamț – Bacău. Totodată, s-a confirmat că vom circula pe Autostrada A7 de la Focșani la București chiar din acest an, urmând ca întreaga autostradă să fie finalizată în 2025.

“Am mers cu ministrul Transporturilor, prietenul meu Sorin Grindeanu, și cu colegii parlamentari și primari pe Autostrada A7, la nodul rutier de la Cordun, pe lotul Trifești-Gherăești din județul nostru. Lucrurile se mișcă în direcția potrivită, cum poate nici nu speram nu demult noi, moldovenii. Noi, social-democrații, construim autostrăzi, Drumul Expres Piatra Neamț – Bacău, și tot noi vom reface podul de la Sagna și toate celelalte proiecte de infrastructură rutieră din Neamț! Am această convingere pentru că văd fapte, văd implicare, de la colegul meu care e simplu membru până la conducerea centrală.

„Noi construim. Nu jignim și nu mințim!” a declarat Daniel Vasilică Harpa, Candidatul social-democrat pentru președinția Consiliului Județean Neamț.

Autostrada A7, A8 și toate celelalte proiecte majore de infrastructură vor aduce investiții substanțiale și un plus major în nivelul de trai al nemțenilor. Parteneriatul între Guvernul Ciolacu, Consiliul Județean Neamț )pentru președinția căruia vă cerem să acordați încredere OMULUI Daniel Harpa) și viitorii primari ai localităților nemțene este formula administrativă care nu va da greș dacă vorbim despre dezvoltarea județului și bunăstarea oamenilor locului.

Articolul anterior

Manuel Iacob, candidat ADU pentru CL Piatra-Neamț: “Locuim într-un oraș deosebit și îmi doresc să aratăm tuturor asta”

Articolul următor

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, vizită în Neamț. Prima oprire, la Mănăstirea Nechit de la Borlești.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular