NewsAllert :

Date noi despre accidentul de la Chintinici-Roznov! Sunt 2 victime!

Grav accident rutier la Chintinici-Roznov, joi seara. (foto-galerie)

A murit un fost director al Colegiului Național ”Petru Rareș” Piatra-Neamț

Primăria Piatra-Neamț primește 4 hectare pentru construirea unui Spital Municipal

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): ”Măsurile corecte luate de Guvernul PNL au dus la rezultate în avantajul românilor!”

Percheziții la traficanți de droguri în Piatra-Neamț și Ștefan cel Mare

Constructorul care a asfaltat în bătaie de joc strada Privighetorii, amendat de Poliția Piatra-Neamț! Încep controale în tot orașul!

Profu’ de sex a fost audiat de polițiști în această dimineață! Inspectorul școlar general: ”Probabil va fi dat afară din învățământ!”

Profu’ de sex din Piatra-Neamț are DOSAR PENAL! Polițiștii s-au autosesizat! (iată mesajele indecente)

Revolta părinților de la Liceul de Arte ”Victor Brauner”: ”Conducerea ISJ Neamț desființează nejustificat o clasă a IX-a!”

Primarul Andrei Carabelea s-a vaccinat împotriva COVID-19

Tragedie în Neamț! Un bebeluș de 5 luni a murit într-un incendiu! Frații săi au fost salvați de mamă!

O petrecere de botez cu … 8 persoane, întreruptă de polițiștii din Neamț. Amenzi în valoare de 11.000 lei!

Situația în fiecare localitate din Neamț cu infectările, vindecările și decesele din cauza COVID-19 (luni, 18 ianuarie)

Petrecere de botez cu 150 de persoane, întreruptă de polițiștii din Piatra-Neamț

  • 22 ianuarie 2021

ISSN 2457 - 3973

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene contra-atacă la conferința PNL!

Deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț a reacționat după declarațiile făcute, vineri, de senatorul PNL Eugen Țapu Nazare și primarul Dragoș Chitic într-o conferință de presă.

Prezentăm mai jos, integral, comunicatul de presă trimis de liderul PSD Neamț.

Ionel Arsene, președinte PSD Neamț: PNL a început campania electorală cu minciuni și mult tupeu

PNL a început campania electorală dând cu stângu-n dreptul și cu veșnicele dezinformări. Cam așa se poate traduce conferința de presă susținută astăzi de cei doi corifei ai PNL, Dragoș Chitic – primarul interimar aflat cu instituția în executare silită, și parlamentarul veșnic absent din Neamț, Eugen Țapu-Nazare.

Citind cu atenție spusele celor doi lideri închipuiți ai PNL Neamț, am observat că acești oameni trăiesc pe altă lume. Peneliștii și vechii pedeliști nu contenesc cu minciuna că PSD a administrat județul Neamț în ultimii ani. Domnilor, veniți-vă în fire! Primăria Piatra Neamț a fost deținută de PDL și apoi de PNL. La Consiliul Județean Neamț, PSD are președinția interimară de câteva luni. Ultimii 10 ani au fost monopolizați în Neamț de pediști, pedeliști și mai nou de peneliști.

Dragoș Chitic spune cu non-șalanță că nici un proiect nu se poate realiza de la sine ci trebuie să existe o viziune, o gândire şi respect faţă de banul public şi faţă de cetăţenii din Piatra Neamţ. Toate aceste lucruri au fost îndeplinite de către PSD Neamț și de guvernarea PSD. În ciuda contextului politic din județul Neamț, prin intermediul guvernării PSD, am reușit să atragem o serie de fonduri pentru proiecte importante pentru pietreni și pentru nemțeni. De ce PNL-ul nu spune nimic de ordonanța 28 prin intermediul căreia au intrat în ultimul an în Neamț 125 de milioane de euro, de ce nu zic nimic despre Piața Centrală din Piatra Neamț pentru care Guvernul PSD a făcut demersurile să fie realizată, de ce Chitic nu spune nimic de sutele de milioane plătite de Guvernul PSD pentru ca primăria pe care o patronează să nu intre în faliment? Despre fondurile de zeci de milioane pentru școlile și infrastructura din Neamț nu mai vorbesc. Dar atât pot cei din PNL, să ignore tot ce se întâmplă în jurul lor, să învinuiască pe oricine altcineva, doar ca ei să nu își recunoască vina.

Nu îl aud pe Dragoș Chitic spunând vreo vorbă despre executarea silită a Primăriei. S-a rezolvat deodată problema? Nu mai execută nimeni instituția? Domnul Chitic este foarte vocal în atacuri, dar când vine vorba despre ceva concret, tace mâlc. Îl somez pe domnul Chitic să spună cum rezolvă problema Primăriei Piatra Neamț și care e stadiul discuțiilor cu Alpha Bank pentru salvarea primăriei, pentru că ne spunea să stăm liniștiți.

Domnului parlamentar Țapu-Nazare, care dă prin Neamț doar când vine vorba de alegeri, țin să îi amintesc un lucru, dacă dumnealui poate a uitat. Acuză PSD-ul că a acordat banii exclusiv pe criterii politice, că nu a ştiut să respecte interesele cetăţenilor și ne acuză tot pe noi în cazul Apaserv. Tupeu mai mare nu am văzut de la o persoană care era strict interesată de cazul Apaserv, ținând cont de contractele pe care firma sa le are cu această companie. În locul domniei sale mi-ar fi jenă să deschid gura atunci când vine vorba de banii primăriilor din Neamț și de banii nemțenilor. Îl somez public pe acest domn senator să aducă la cunoștința opiniei publice câte contracte are firma SC VLANDA COMPANY SRL cu primăriile din Neamț și cu Apaserv, pentru a vedea nemțenii cine sifonează banii publici și cine a avut în mână puterea în Neamț”. 

Articolul anterior

Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene ridiculizează sondajul PNL: ”Până la finalul lunii vor ajunge la 150 la sută…”

Articolul următor

Drama prin care a trecut o femeie la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț

2 Commentarii

  • Cel mai usor este sa minti si sa acuzi pe altii, in cazul de fata este acuzat pe nedrept PSD-ul punanduise in carca toate relele facute de echipa lor in frunte cu Stefan, Chitic, Tapu. Speram ca cetatenii orasului sa faca dreptate prin votul lor si sa scapam de acesti PDL-isti-PNL-isti noi.

  • O mai mare insulta nu se putea.Bufonerie cu 2 icoane, steagul partidului fondat de activisti, securisti si un membru democrat-original al lui Dragnea, Ponta, Ghita si tot neamul lor ….Asta am vrut asta am gasit si nici nu vrem ALTCEVA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *