ISSN 2457 - 3973

Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene ridiculizează sondajul PNL: ”Până la finalul lunii vor ajunge la 150 la sută…”

Deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț a ridiculizat rezultatele sondajului realizat de o firmă (ținută secret de liberali) la comanda PNL Piatra Neamț. Arsene a declarat, vineri, că cifrele care îl arată pe Dragoș Chitic câștigător cu 54 la sută iar PNL cu 48 la sută sunt penibile și încearcă să manipuleze electoratul.

”Disperare sau frică? Cum oare să catalogăm această nouă încercare de manipulare din partea celor din PNL care aruncă sondaje făcute pe sub mână doar pentru a induce populația în eroare? Cât de penibili pot fi acești așa zis liberali. Cred că dacă măsluiesc două – trei sondaje rezolvă campania. Măcar dacă ar fi avut decența să pună niște cifre mai aproape de realitate în aceste sondaje, ca să fie cât de cât credibili. Peneliștilor le este frică să piardă în Piatra Neamț în fața PSD, deoarece realitatea din teren ne arată foarte clar că Partidul Social Democrat și candidatul nostru se află pe prima poziție în preferințele cetățenilor. Fumigenele aruncate în presă cu privire la așa zise sondaje făcute de PNL nu reprezintă altceva decât stilul de a face politică al celor din vechiul PDL. Numai aceștia aruncau sondaje în spațiul public în care erau dați la peste 100% în speranța că vor păcăli oamenii. Mai ușor băieți, mai ușor. Campania e abia la început. Până la finalul lunii mai la ce scor ajunge candidatul vostru, primarul interimar executat silit Dragoș Chitic? La 150% din preferințe?”, a declarat deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

Articolul anterior

Prima zi de campanie la Piatra Neamț! Senatorul PNL Eugen Țapu-Nazare: În Neamț, PSD înseamnă sărăcie!

Articolul următor

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene contra-atacă la conferința PNL!

3 Commentarii

  • PDL eprele colorate in galbejiti fac sondari pana vor da de gaze de sist!! Dle Chitic nu prea v am vazut prin cartierele orasului sa vedeti reactia cetatenilor si dupa sa ne spuneti daca sondajul facut in boxa este adevarat?!

  • Domnul Liviu Harbuz v-a câștiga alegerile!Avem nevoie de un primar vizionar ,profesionist și bun manager.Succes echipei PSD din Piatra Neamț!

  • Nea Arsenie del Boca,veritabil yesman ,da cu ….leprele de UNPR care va trag la fund,de n-o sa va vedeti calzi nici in toamna,,ce parere ai?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.