NewsAllert :

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

  • 26 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Previzibil: Constantin Iacoban s-a reîntors în PSD

Constantin Iacoban, fost președinte al CJ Neamț pentru o scurtă perioadă dar cunoscut mai ales din postura de director al URBAN S.A. în perioada 2000 – 2004, s-a reîntors în PSD.

O mișcare previzibilă prin prisma faptului că în urmă cu circa o lună a fost numit președinte al Consiliului de Administrație al APASERV, societate unde acționar majoritar este Consiliul Județean.

Anunțul înscrierii in PSD a fost făcut sâmbăta dimineața, chiar de Constantin Iacoban, pe pagina lui de facebook.

Acesta a scris că a acceptat invitația de a face parte din echipa de campanie a lui Răzvan Cuc, ceea ce induce ideea că va prinde și o poziție eligibilă pe lista de consilieri locali ai PSD.

Rămâne de văzut cât capital electoral va putea aduce Iacoban, în condițiile în care prezidează Consiliul de Administrație al APASERV, societate care lasă, zilnic, din cauza avariilor, mii de oameni fără apă la robinete.

Constantin Iacoban a fost unul dintre cei care a rupt PSD atunci când a fost înființat UNPR, fiind alături de pilonii de la Neamț ai partidului, Culiță Tărâță și Ioan Munteanu.

În 2012, UNPR a făcut alianța cu PDL-ul lui Gheorghe Ștefan și a apărut alianța APEL cu care Culiță Tărâță a câștigat Consiliul Județean iar Gheorghe Ștefan, Primăria Piatra Neamț.

Sunt de notorietate conflictele între Tărâță și Arsene, de atunci, vremuri care par acum uitate de actuala conducere a PSD Neamt, având în vedere conjunctura electorală.

Articolul anterior

A fost invalidată candidatura lui Lucian Micu (PSD) la Primăria Roman

Articolul următor

Tania Ursache (președinta org. de femei PNL Roznov): “Orașul Roznov a fost umilit, uitat și sacrificat pe tăcute!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *