NewsAllert :

  • 22 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Tania Ursache (președinta org. de femei PNL Roznov): “Orașul Roznov a fost umilit, uitat și sacrificat pe tăcute!”

Tania Maria Ursache a fost aleasă președinta organizației de femei a PNL Roznov și va candida din partea echipei liberale pentru un mandat de consilier local.

Aflată la prima experiență politică, Tania Ursache (39 ani) administrează o societate comercială din Roznov și a decis să se implice activ în viața comunității.

“Sunt căsătorită de aproximativ 17 ani și împreună cu soțul meu avem o fetița de  15 ani ,care este mândria și comoara familiei. Gândurile mele cu care doresc să candidez se adresează Roznovului tăcut, care până astăzi a fost umilit, uitat și sacrificat pe tăcute. A venit momentul să determinam o schimbare majoră, bazata pe principii, care să asigure respectarea drepturilor fundamentale la viață, la un trai decent, la sănătate și educație. Împreună putem să recuperăm respectul de sine și al celorlalți față de noi și să creăm copiilor și nepoților noștri șansa de a se dezvolta într-o societate sănătoasă, într-un oraș demn și prosper. Sunt alături de echipa PNL Roznov, am încredere că Vasile Pavăl va fi un primar care va scoate Roznovul din bezna în care a fost ținut 30 de ani, iar Mugur Cozmanciuc va fi președintele Consiliului Județean și va readuce nemțenilor respectul, onestitatea și bunastarea”, a declarat președinta organizației de femei a PNL Roznov.

Potrivit cutumelor, președinta organizației de femei va ocupa o poziție eligibilă pe lista de consilieri locali.

Articolul anterior

Previzibil: Constantin Iacoban s-a reîntors în PSD

Articolul următor

Tribunalul Neamț, decizie finală: Vali Puică (PSD) nu poate candida la Primăria Borlești! Emoții la Roman și Dochia!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *