ISSN 2457 - 3973

Prima demisie în noul Consiliu Județean Neamț! Vezi aici cine a renunțat la mandat!

Nici nu s-a constituit noul Consiliu Județean în Neamț și deja a apărut primul abandon. Unul dintre cei 35 de consilieri județeni aleși la alegerile din 5 iunie 2016 a renunțat la mandatul din legislativul județului

Cel care nu dorește să fie validat consilier județean este deputatul Ștefan Burlacu, din partea PMP Neamț partid care a câștigat 2 mandate. Burlacu a depus la partid o cerere în acest sens iar liderul PMP Neamț, Laurențiu Dulamă, a transmis-o personal la secretarul Consiliul Județean, Daniela Soroceanu.

Astfel, în legislativul județean va intra supleantul de pe lista de consilieri ai PMP Neamț, nimeni altul decât președintele PMP Neamț, Laurențiu Dulamă. El este pe poziția a treia a listei de candidați dar va fi validat abia după ședința de constituire a CJ. Deocamdată, primesc certificatele de aleși doar cei au intrat în CJ, potrivit documentelui întocmit de BEJ, pe baza listei de candidați și a rezultatelor finale. Supleanții vor fi primiți în legislativ abia după ședința de constituire.

Așadar, din partea PMP Neamț a primit certificatul constatator doar Andreea Todirițe, aflată pe poziția a doua a listei de candidați, și care a intrat de drept în CJ prin cele 2 mandate obținute de partid.

În ceea ce îl privește pe Laurențiu Dulamă, acesta a fost ales și consilier local la Piatra Neamț. Ținând cont de faptul că este și manager al unei societăți a Consiliului Local, respectiv Parking, Laurențiu Dulamă ar fi incompatibil dacă ar rămâne și consilier local. Din aceste considerente, dar și din altele, credem că Laurențiu Dulamă va rămâne consilier județean și va renunța la mandatul de consilier local, lăsând locul supleantului pe listă. El are timp 15 zile de la validarea ca și consilier județean să renunțe la unul dintre cele 2 mandate. Sau are 15 zile de la validarea ca și consilier local să renunțe la funcția de manager al Parking.

Articolul anterior

Metodă nouă de tâlhărie la Piatra Neamț! Jaf la bancomate!

Articolul următor

Pe 24 iunie va fi aleasă noua conducere a CJ Neamț dar și viceprimarii de Piatra Neamț!

Un comentariu

  • mercenarul politic a venit a pus prostimea la treaba si pleaca.nu il mai intereseaza consiliul judetean.la ce oare ne-a mai incurcat si lacrima ca vrea in judetul neamt.stati ca nu e singurul mercenar politic,toate partidele au asemenea specimente.deci electoratul e manipulat cum vor altii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular