ISSN 2457 - 3973

Prima sâmbătă lucrătoare la Serviciul de Paşapoarte Neamţ. Prefectul Niţă a verificat activitatea.

Prefectul Vasile-Adrian Niţă a verificat sâmbătă (12 martie 2022) cum se desfăşoară activitatea în prima sâmbătă lucrătoare de la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Neamţ.

„Patru ofițeri procesează cererile pentru eliberarea pașapoartelor simple electronice/temporare înregistrate în cursul săptămânii, pentru a fi eliberate în cel mai scurt termen. Doresc astfel, să ne respectăm promisiunea făcută cetățenilor că vor primi pașaportul în termenul cel mai scurt. (…) În paralel la două ghișee se înregistrează cererile în baza programărilor on-line. În funcție de evoluția cererilor din cursul săptămânii viitoare vom lua în calcul ca activitățile cu publicul să se desfășoare şi duminica. Le mulțumesc lucrătorilor din cadrul serviciului pentru profesionalism”, a declarat prefectul Vasile-Adrian Niţă.

Pană la ora 10:30 erau deja înregistrate şi prelucrate 43 de cereri de eliberare a paşapoartelor.

Prefectul de Neamţ a transmis nemţenilor rugămintea să opteze pentru livrarea pașaportului simplu electronic la domiciliu, prin curierat asigurat de Poșta Română, pentru a evita aglomerarea ghișeelor și evitarea disconfortului/costurilor determinate de transport.

Conform unui ordin emis de către prefectul Vasile-Adrian Niță, activitatea la Pașapoarte va fi efectuată în cursul săptămânii în schimburi, respectiv schimbul I în intervalul orar 08.00 – 16.00 (trei ghișee) și schimbul II în intervalul orar 16.00 – 20.00 (un ghișeu).

Pentru soluționarea situațiilor deosebite, funcționează un ghișeu nou, cu program 8.00 – 16.00.

Eliberarea documentelor se va face în intervalul 8.00 – 16.00, la un al patrulea ghișeu, de luni până vineri.

Tot ca noutate, începând de pe 12 martie, în fiecare sâmbătă vor fi deschise două ghișee programări pentru procesare, între orele 8.00 – 16.00.

Dacă situația va impune, prin ordin al prefectului se va dispune deschiderea unui ghișeu și în zilele de duminică, între 8.00 și 16.00.

 

Articolul anterior

Trafic restricționat pe DN 15C la Bodești. Bușteni „pierduți” pe drum de un camion.

Articolul următor

O nouă isterie după cea a carburanţilor! Ulei şi făină cu baxurile!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.