ISSN 2457 - 3973

Primăria Piatra-Neamţ anunţă că se toarnă stratul final de asfalt pe strada Mihai Viteazul

În condițiile în care și vremea o va permite, miercuri, 9 august, vor începe lucrările de turnare a stratului final (de uzură) de asfalt pe strada Mihai Viteazul. Operațiunea este programată a se desfășura pe o perioadă de patru zile, până sâmbătă, 12 august inclusiv. Asfaltarea se va executa începând din zona Sălii Polivalente, până la intersecția cu strada Petru Rareș (după podul din zona Orion, peste Cuejdi), după un program zilnic, cuprins între orele 07.00 – 18.00.

Pentru participanții la trafic este important de reținut că lucrările se vor desfășura pe tronsoane, cu restricții temporare de circulație de câte 4 ore impuse pentru întărirea stratului de asfalt. Atunci când lucrările se vor executa în zonele de intersecție cu străzile adiacente (Mihai Stamatin, Aleea Ulmilor, 1 Decembrie 1918, str. Valea Albă, Aurorei, Aleea Tiparului și bretelele rutiere de la cele două poduri), circulația auto va fi deviată.

Proprietarii mașinilor sunt rugați să nu își parcheze autoturismele în zona lucrărilor, pentru a permite utilajelor să efectueze nestingherite operațiunea de asfaltare.

Pe parcursul desfășurării lucrărilor, Poliția Locală va asigura fluidizarea traficului.

sursa: Comunicat de presă Primăria Piatra-Neamţ

Articolul anterior

Anunţ sistare furnizare apă în cartierul Speranța din municipiul Piatra Neamţ

Articolul următor

Deputatul Oana Bulai trimite iar 100 de tineri la mare, în cadrul proiectului de leadership „VIITORUL EŞTI TU!”

Un comentariu

  • Poate firma de construcții va reuși sa toarne stratul de asfalt la același nivel cu cel al capacelor de canal pentru a nu exista denivelări (precum sunt pe varianta)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *