ISSN 2457 - 3973

Primăria Piatra-Neamț vă invită la o expoziție unică de dinozauri animatronici

În perioada 1-18 iunie, în Ștrandul Tineretului, va avea loc o expoziție de dinozauri animatronici de mari dimensiuni. Este surpriza pregătită de municipalitate cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului și marchează deschiderea sezonului estival, precum și debutul unei serii de evenimente în Ștrand. Expoziția de dinozauri va oferi o experiență de neuitat, aducând la viață creaturi preistorice impresionante prin intermediul tehnologiei.

Pentru a celebra Ziua Internațională a Copilului, accesul va fi gratuit pentru toți copiii în zilele de 1 și 2 iunie. Ne dorim, astfel, să le oferim un cadou de neuitat, o incursiune în lumea de acum sute de milioane de ani.

„Ștrandul Tineretului va deveni un loc magic, pentru că va găzdui o expoziție cu dinozauri de mari dimensiuni pentru aproape o lună de zile. În fiecare an am pregătit surprize pentru copii în ziua dedicată lor, iar anul acesta familiile vor avea ocazia să îmbine timpul plăcut petrecut împreună cu o experiență educativă și distractivă. Pregătim o vară cu multe evenimente care să pună în valoare Ștrandul Tineretului, unul dintre principalele locuri de agrement și relaxare ale orașului nostru.” a declarat Primarul Andrei Carabelea.

Expoziția va fi deschisă zilnic, între orele 10:00 – 20:00, iar tarifele de acces după data de 2 iunie vor fi următoarele:

  • 25 lei/copil și 30 lei/adult

  • pachet pentru familie (2 copii și 2 adulți): 100 lei

 

Accesul în Ștrand pentru a vizita expoziția se va putea face atât pe podul din zona Căprioara – Aleea Tineretului, cât și pe puntea pietonală reabilitată (zona Strada Bistriței).

Articolul anterior

Un şofer beat a fost rănit după ce a intrat cu maşina într-un mal de pământ la Săvineşti

Articolul următor

Întrerupere temporară furnizare apă pe strada Şcolii din sat Brăşăuţi, comuna Dumbrava Roşie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular