ISSN 2457 - 3973

Primarul Carabelea anunță schimbarea schimbării cu parcările de reședință din Piatra-Neamț

Primarul Andrei Carabelea a anunțat schimbarea schimbării în privința celor aproape 19.000 contracte de parcare de reședință din Piatra-Neamț.

Dacă miercuri a anunțat că acestea devin nule începând din 1 martie, edilul a revenit duminică și a spus că acestea își vor păstra valabilitatea până la expirarea de drept a perioadei contractuale.

Abia atunci acestea vor fi preluate de noul serviciu de administrare a parcărilor din primărie.

O altă prevedere asupra căreia primarul Andrei Carabelea a anunțat, ieri, că se revine este majorarea tarifului de închiriere a unui loc de parcare. El nu va fi deocamdată modificat.

Iată și declarația integrală a primarului Andrei Carabelea care conține și câteva tușe către opoziția din Consiliul Local în încercarea iluzorie (spunem noi) de a masca bâlbele administrative în ceea ce privește subiectul parcărilor din Piatra-Neamț:

Pietrenii trebuie să știe adevărul despre parcări

Știu că în ultima săptămână, pe plan local, au fost foarte multe discuții și dezbateri cu privire la organizarea serviciului de parcări din Piatra-Neamț. Am pus pe masă toate opțiunile posibile, am analizat mai multe scenarii și soluții prin care să avem un serviciu administrat eficient, iar transferul să fie unul cât mai simplu pentru cetățeni. A existat o avalanșă de informații venite din mai multe direcții și, odată cu ea, multe întrebări. În cele din urmă, am găsit cea mai bună soluție pentru pietreni, pe care o voi propune spre aprobare Consiliului Local:

– Pietrenii nu vor face niciun drum în plus (nici pentru contractarea locului de parcare și nici pentru a recupera banii)
– Contractele de parcare se vor reînnoi doar la expirarea celor existente
– Locurile de parcare nu se pierd
– Momentan, prețul parcărilor rezidențiale rămâne neschimbat (și pentru persoane fizice și pentru persoane juridice)

La primărie căutăm mereu soluții pentru binele orașului și al pietrenilor. Lucrurile sunt complicate și greu de descâlcit, dar o facem cu seriozitate și asumare. Iar cel mai important lucru este rezultatul final.

Fac apel la opoziție să înceteze să împrăștie informații false care să inducă panică. Dacă nu au venit cu nicio propunere constructivă pe regulamentul aflat în dezbatere publică, măcar să nu mimeze interesul pentru subiect desființând munca altora. Haideți să punem cetățenii pe primul loc și nu altceva!

Temele importante care privesc cetățeanul și administrația se rezolvă cu implicare, răbdare și înțelegere. Mulțumesc tuturor celor care au contribuit cu idei, s-au informat și au arătat deschidere față de acest proces”. 

Articolul anterior

Primii refugiaţi din Ucraina au fost cazaţi la Piatra-Neamţ noaptea trecută (foto-galerie)

Articolul următor

Tot ce trebuie să știi despre sistemul bonusurilor la cazinou

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.