ISSN 2457 - 3973

Tot ce trebuie să știi despre sistemul bonusurilor la cazinou

Bonusurile de la cazino pot fi o modalitate foarte bună prin care să profiți la maxim de experiența de la cazino. Aceste bonusuri sunt practic bani oferiți gratuit către jucători pentru a se înscrie și a începe să joace la cazinoul respectiv. Va fi nevoie să îți introduci datele personale precum nume, adresă, numărul de telefon și o adresă de email pentru a putea beneficia de această oportunitate. De îndată ce vei avea contul creat vei primi un email din partea cazinoului în care îți va fi explicat cum să beneficiezi de bonusul respectiv. La cazino există jocuri din care faci bani mai ușor pentru a putea scoate profiturile din bonusuri.

Vor fi câteva tipuri de bonusuri pe care le vei întâlni. Bonusurile de bun venit și cele la prima depunere sunt cele mai întâlnite. Acestea vor fi oferite către jucătorii noi pentru crearea unui cont și pentru prima lor depunere de bani. Acest bonus reprezintă de obicei un anumit procentaj din suma pe care o depui. Bonusul variază între 50 și 200%.

De ce dau cazinourile bonusuri

Simplu spus, bonusurile de la cazino sunt niște recompense date jucătorilor care îi încurajează să cheltuie mai mulți bani pe platforma lor. Uneori va fi nevoie să cheltui mai mulți bani pentru a putea scoate ce ai câștigat deja prin intermediul bonusului. Nu trebuie să te panichezi. Dacă vezi că bonusul începe să își piardă potențialul de a mai putea fi scos, doar nu mai continua să pariezi. Cel mai bun mod de a privi bonusurile de la cazino este ca pe o strategie de marketing. S-ar putea să faci o sumă frumoasă de bani de pe urma unui bonus sau la fel de bine să îi pierzi pe toți, însă strategia cazinoului este să atragă noi jucători sau să îi păstreze pe termen lung pe cei pe care îi are deja.

Să presupunem că ai făcut câteva mii de dolari la un anumit cazino cu ajutorul bonusurilor gratuite. Probabilitatea să continui să pariezi pe acel site este una destul de mare, ceea ce le va oferi celor de la cazino posibilitatea să își recupereze din banii pierduți. De asemenea, poate că o să fii atât de încântat de acel cazino încât o să le spui și prietenilor tăi să încerce. Dacă și alți prieteni se vor alătura vei avea posibilitatea de a primi un bonus și datorită faptului că ai invitat un prieten să joace.

Cum funcționează bonusurile

Un bonus de la cazino este o sumă de bani în plus cu care te poți juca atunci când te înscrii la un cazino. Îl poți folosi pentru a încerca să câștigi bani cu mai mulți bani decât ai depus inițial. Modalitatea prin care funcționează bonusurile este că acestea vor fi oferite ca un procentaj din suma pe care tu ai depus-o. Să presupunem că tu ai depus suma de 100 de dolari și cazinoul îți va da un bonus de 100% din suma depusă, ceea ce înseamnă că vei mai primi încă 100 de dolari pe lângă cei depuși de tine având un total de 200 de dolari de jucat.

Un lucru important de menționat este că aceste bonusuri au termeni și condiții ce trebuie respectați, în special condiții cu privire la sumele minime ce trebuie pariate înainte de a putea fi extrase. Acest lucru înseamnă că va trebui să joci bonusul primit de câteva ori înainte de a putea să extragi câștigurile. De exemplu, dacă suma minimă ce trebuie jucată este de 20 de ori suma inițială și tu ai pariat 100 de dolari, înseamnă că va trebui să pariezi în total 100 x 20 adică 2000 de dolari în total.

Principalele tipuri de bonusuri de la cazino

Prima și cea mai întâlnită categorie de bonusuri este cea de bun venit. Pentru a beneficia de astfel de bonusuri nu ești nevoit să depui nici o suma de bani înainte și în funcție de jocul la care îl vei folosi va veni sub formă de rotiri gratuite sau sume mici de bani. Totuși, fii atent pentru că un bonus mai mare nu înseamnă mereu un bonus mai bun. Din contră, caută bonusurile pe care le poți atinge cu ușurință și care nu au condiții extrem de greu de atins. Uită-te la tipurile de jocuri disponibile, sumele minime ce trebuie pariate, cât și timpul pe care îl ai la dispoziție pentru a beneficia de câștigurile de la bonus.

Bonusul de tip reload este pentru jucătorii care au mai depus anterior bani la cazinoul respectiv. Aceasta este o modalitate prin care cei de la cazino își arată aprecierea față de jucătorii lor fideli. Jucătorii care au deja un cont vor primi bonusuri la următoarele depuneri pentru a nu jongla între mai multe cazinouri și a beneficia doar de bonusurile de bun venit. Astfel, jucătorii nu vor mai fi nevoiți să tot caute bonusuri și cazinouri noi în fiecare lună.

Bonusurile fără depunere sunt o altă categorie foarte des întâlnită în lumea cazinourilor. Astfel de bonusuri sunt exact cum sună: nu ai nevoie să depui niciun ban pentru a beneficia de ele. În schimb, bonusurile la depunere sunt cele la care vei primi un procentaj din suma deja depusă. La cele cu depunere evident că va trebui să și depui o sumă de bani, dar la bonusurile fără depunere banii îți vor fi oferiți fără să fi nevoit să depui tu din propriul tău cont.

Concluzie

În cazul în care nu te-ai gândit până acum sau nu ai știut cum funcționează bonusurile de la cazino, probabil că acum ești mai curios să le încerci. Bonusurile sunt o metodă pe care cazinourile o folosesc pentru a atrage jucători noi, dar și pentru a-i păstra pe cei deja existenți. Ofertele sunt tot mai tentante și tot mai multe, de aceea ai o multitudine de cazinouri de unde să alegi. Totuși, ai grijă ce oferte alegi, întrucât unele sunt prea frumoase să fie adevărate.

 

Articolul anterior

Primarul Carabelea anunță schimbarea schimbării cu parcările de reședință din Piatra-Neamț

Articolul următor

Bărbat mort într-un incendiu la Târgu-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.