ISSN 2457 - 3973

Primarul Chitic îi dă replica lui Arsene pe subiectul ”Ștrandul municipal”: Nu se vinde nimic!

 

Primarul interimar Dragoș Chitic i-a dat replica, astăzi, deputatului Ionel Arsene – președintele PSD Neamț, care duminică acuza că ”se încearcă darea în concesiune, folosință, vânzarea patrimoniului”, cu trimitere către Ștrandul Municipal, telegondolă și terenul Bazei Hipice.

Primarul Chitic a precizat că singura posibilitate legală cu privire la ștrand dar și la celelalte obiective administrate deocamdată de Perla Invest este aceea de a scoate la licitație administrarea obiectivelor și nicidecum vânzarea acestora.

”A și fost o primă licitație pe 25 mai la care nu s-a prezentat nimeni. Caietul de sarcini pentru administrarea nu doar a ștrandului, ci și a celorlalte obiective ale Perla Invest este public pe site-ul Primăriei. Mă mir și chiar este hilar că domnul acela a ieșit cu astfel de declarații. Cred că are în jur oameni care îl dezinformează”, a declarat, pentru newsallert.ro, primarul Dragoș Chitic.

Ionel Arsene a mai avut, duminică, o declarație surprinzătoare: ”Am avut o discuție întâmplătoare cu Dragoș Chitic înainte să începem să nu mai fim în relații foarte bune L-am întrebat ce se va întâmpla și au fost răspunsuri interesante. Dacă voi fi întrebat de instituțiile statului, voi răspunde. Nu te poți juca cu avuția pietrenilor, trebuie să rămână în proprietatea Primăriei și cetățenii să beneficieze de aceste locații. Te trezești că ia ștrandul o societate și pune niște taxe de zici că ești la Monaco. Sau că în parc se fac nu știu ce blocuri”. 

Dragoș Chitic nu neagă întâlnirea întâmplătoare dar susține că nici pe departe nu s-a discutat acest subiect.

”Este adevărat că ne-am întâlnit întâmplător dar nu am discutat deloc despre acest subiect. Nici nu aș fi permis să discutăm acest subiect pentru că dumnealui nu are nici o calitate să discute cu mine așa ceva”, a declarat Dragoș Chitic.

strand

La rândul său, Cătălin Goldan, managerul Perla Invest a declarat că nu s-a pus niciodată problema vânzării Ștrandului Municipal.

”Societatea Perla Invest are o situație delicată, am trecut de 2 ori pe lângâ insolvență dar cred că aici se va ajunge. Pentru că societatea are datorii la stat, nu poate participa la licitația privind administrarea ștrandului. Noi ne-am fi dorit acest lucru dar nu avem ce face. Pentru că la licitația din 25 mai nu s-a prezentat nimeni, a rămas să ne ocupăm tot noi de administrare. Repet, nici pe departe nu s-a pus în discuție vânzarea ștrandului și nici nu se poate face acest lucru. Este o intoxicare”, a declarat Cătălin Goldan, managerul Perla Invest.

 

(G.A.)

Articolul anterior

Infractori nemțeni culeși din Europa!

Articolul următor

Peste 10.000 de pietreni au fost în week-end în Ștrandul Municipal!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular