ISSN 2457 - 3973

Primarul Daniel Harpa (Tg. Neamț): Vă mulțumesc că ați crezut în noi și mi-ați dat motivația să ”Mergem înainte!”

Daniel Harpa – primarul orașului Târgu Neamț, reales cu o majoritate categorică a voturilor, a transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor care l-au susținut și i-au dat motivația să meargă înainte.

Să fii politician înseamnă de multe ori să fii acuzat că furi din banii publici, să citești mesaje în care ești făcut în toate felurile, să ți se spună că n-ai făcut nimic și altele asemenea. Dar sunt și zile când simți că munca îți este apreciată. Când poți să te bucuri din tot sufletul de vorbelele și recunoștința oamenilor. Mi se pare un stereotip să vă mulțumesc pentru asta, dar simt nevoia să o fac. Vă mulțumesc pentru că ați crezut în noi și că mi-ați dat motivația să „Mergem înainte!”. Motivele noastre sunt aceleași din prima zi când am intrat în politică: Să construim un oraș frumos pentru copiii noștri! Doar alături de voi o putem face și vreau să vă spun, fără lipsă de modestie, că am muncit mult pentru asta. Nu vă vom dezamăgi și tot ce vom face, vom face împreună cu voi, oamenii datorită cărora avem această onoare! Pentru că Târgu Neamț este un oraș absolut special pe harta României”, a declarat primarul orașului Târgu Neamț, Daniel Harpa.

Rămâne de văzut dacă la alegerile parlamentare, Daniel Harpa va ocupa o funcție eligibilă la Camera Deputaților – așa cum s-a speculat – sau va rămâne să își ducă la bun sfârșit acest ultim mandat (după cum spunea în urmă cu o lună).

Articolul anterior

Accident mortal la Dămuc

Articolul următor

Ei sunt cei 83 de primari aleși în Neamț! Surprize (ne)plăcute în unele localități! Doar 5 partide au edili!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular