ISSN 2457 - 3973

Primarul de Pângărați, sprijinit de președintele PNL Neamț, George Lazăr, să acceseze o finanțare de 4 milioane lei

Primarul comunei Pângărați a fost sprijinit de președintele PNL Neamț, George Lazăr, să acceseze o finanțare guvernamentală de 4 milioane lei.

Președintele liberalilor nemțeni, George Lazăr, a precizat că banii vor merge pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea școlii din Pângăracior.

„Mancaș Ioan Petronel, primarul liberal al comunei Pîngărați, este genul de om care nu se plânge, nu abandonează, care caută mereu soluții. Și bate la toate ușile de unde poate obține finanțare pentru proiecte de dezvoltare ale comunei.
Iar eforturile sale nu sunt în zadar. După mai multe vizite pe care le-am făcut împreună la Ministerul Dezvoltării, i-a fost aprobată o finanțare nerambursabilă de aproape 4 milioane de lei, pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii Gimnaziale ”Nicolae Iorga” din satul Pîngărăcior. Ca orice liberal, și Petronel Mancaș pune accent pe educație. Iar după finalizarea lucrărilor la școala din Pîngărăcior, cei 180 de elevi care învață aici se vor bucura de condiții mult mai bune, demne de secolul al XXI-lea”, a declarat președintele PNL Neamț, avocatul George Lazăr.

Președintele PNL Neamț a subliniat că acesta este modelul în care crede si pe care il sprijină.

„Și mai cred că județul Neamț poate fi schimbat în bine, cu oameni dedicați comunităților din care provin”, a conchis George Lazăr.

Articolul anterior

Accident în Neamț. Șofer încarcerat după ce a intrat cu mașina în șanț

Articolul următor

Deputatul nemţean Mara Calista: „Abuzurile din centrele rezidenţiale trebuie anchetate!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.