ISSN 2457 - 3973

Primarul Dragoş Chitic: ”Ruşine PSD! Aţi confiscat şi politizat o întâlnire de nivel european pe turism!”

Primarul Dragoș Chitic a acuzat, joi, conducerea PSD Neamţ că a confiscat politic întâlnirea membrilor rețelei EDEN – Destinații Europene de Excelenţă organizată de Comisia Europeană la Piatra-Neamț.

Edilul liberal susţine că deşi Primăria a primit invitaţia la eveniment şi pentru a ţine un discurs în intervalul 9.30 – 10.00, la faţa locului lucrurile s-au schimbat.

“RUȘINE PSD!!!! Una dintre cele mai importante întâlniri de nivel european în domeniul turismului, organizată la Piatra Neamt în cadrul perioadei de asigurarea a președinției Consiliului Uniunii Europene de către România, a fost politizată și confiscată de PSD. Deși Primăria Piatra Neamț este partener al evenimentului, a fost exclusă de la ceremonia de deschidere care a avut loc astăzi la Piatra Neamt. În programul comunicat primariei pietrene de organizatorii de la nivel european, național și județean am fost informați că Primaria Piatra Neamt are alocat un cuvânt de bun venit în deschiderea evenimentului în intervalul orar 9.30-10.00. Dar surpriză! Se pare că în preziua evenimentului oficialii de la PSD au modificat programul, primăria Piatra Neamt fiind exclusă de la participarea la deschidere, modificându-se totodată și ora de începere a evenimentului fără a ne trimite o comunicare oficială în acest sens. Dragi oficiali ai PSD, ne faceti de rușine în Europa! Nu uitați că sunteți vremelnic în funcții de conducere și nu stăpâni pe viață ai acestei țări”, a declarat primarul Dragoş Chitic.

Cuvinte de deschidere de la prezidiul evenimentului au avut doar reprezentanţii Ministerului Turismului, Consiliului Judeţean şi ai Prefecturii, adică ai arcului guvernamental PSD-ALDE.

Primarul Dragoş Chitic a venit în jurul orei 09.15 şi a fost nevoit să ia loc în sală, nefiind pregătit un loc în acest sens la prezidiu. Pentru city-managerul Bogdan Puşcaşu lucurile au stat şi mai rău pentru că a stat în picioare, nemaifiind niciun scaun liber în sală.

Mai putem menţiona doar gafa uriaşă pe care Anca Afloarei, şefa departamentului de turism a Consiliului Judeţean a făcut-o la începutul evenimentului, menţionând că este a 3-a întâlnire a membrilor reţelei EDEN, în realitate fiind a 13-a!

Read Previous

De ce nu se mai fac avorturi la cerere în Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț

Read Next

Socialiștii europeni anunță înghețarea relațiilor cu PSD

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *