NewsAllert :

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

  • 26 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Primarul Dragoș Chitic: ”Simțim pietrenii alături de echipa noastră. Succes tuturor competitorilor, dar fac apel la o campanie curată.”

Cu câteva ore înainte de debutul oficial al campaniei electorale pentru alegerile locale (28 august), primarul Dragoș Chitic – PMP a transmis un mesaj către locuitorii municipiului Piatra-Neamț, dar și contracandidaților.
Despre pietreni, primarul Chitic a spus că îi simte aproape de el și de echipa PMP, și că va fi în dialog permanent cu ei. Edilul a spus că, deși este campanie electorală, activitatea administrativă va fi pe primul loc.
Contracandidaților, primarul de Piatra-Neamț le-a urat, fair-play, succes dar a făcut, din nou, un apel la o campanie curată. Asta pentru că, potrivit lui Dragoș Chitic, au apărut deja „atacuri descalificante”.
”Suntem la doar câteva ore distanţă de debutul unei campanii electorale. Au fost finalizate ultimele chestiuni tehnice, cum ar fi tragerea la sorţi a ordinii candidaţilor şi partidelor pe buletinele de vot. Atat eu, în calitatea de candidat la funcția de primar, cât și echipa PMP pentru Piatra Neamţ suntem pe poziţia 3 pe buletinul de vot. Suntem încrezători în victorie și asta pentru că simţim că pietrenii sunt alături de noi, pentru că am avut şi avem un dialog permanent cu ei, pentru că ştim care le sunt problemele şi doleanţele şi pentru că avem soluţii pentru a le rezolva, pentru a transforma Piatra Neamţ într-un oraş de 10+.
Aşa cum am spus şi în momentul în care mi-am anunţat candidatura, urez succes tuturor competitorilor şi fac apel la o campanie curată. Nu ştiu dacă îndemnul meu la o campanie civilizată va avea ecou, deja au putut fi văzute atacuri descalificante din partea unor contracandidaţi, deja s-a aruncat cu noroi şi probabil că se va continua în acest fel. Cât mă priveşte, spun doar atât: în perioada campaniei electorale voi avea doar două priorităţi. Pentru că sunt primarul în exerciţiu principala prioritate va fi administrarea oraşului. Traversăm o perioadă dificilă, suntem în plină pandemie, ne dorim să redeschidem şcolile în condiţii de maximă siguranţă pentru elevi şi ne dorim să fim alături de agenţii economici ameninţaţi de criza economică. Avem soluţii şi le vom pune în practică pentru ca aceste deziderate să se împlinească. A doua prioritate va fi să continui dialogul cu pietrenii, un dialog neîntrerupt pe perioada mandatului meu. Nu voi consuma din timpul alocat pietrenilor nici măcar să citesc sau să aud, toate atacurile murdare de campanie, cu atât mai puțin să le mai şi răspund. Tot clamează unii că ar trebui ca politicienii să colaboreze indiferent de culoarea politică, să renunţe la atacuri josnice şi să acţioneze împreună în interesul cetăţeanului. Întreb atunci, dacă sunt sinceri, de ce să nu începem această colaborare de azi? E criză, e momentul cel mai bun să fim solidari, oneşti şi preocupaţi exclusiv de interesul cetăţeanului. Chiar, sau mai ales dacă e campanie electorală. Începem un proces democratic la finalul căruia fiecare competitor ar trebui să îşi dorească un singur lucru: pietrenii să fie cîştigători. Eu si echipa PMP pentru Piatra Neamţ vom face o astfel de campanie curată şi suntem convinşi că alături de noi pietrenii vor fi câştigătorii acestor alegeri”, a declarat primarul Dragoș Chitic, candidatul PMP la Primăria Piatra-Neamț.

 

Articolul anterior

Beat și fără permis, un bărbat din Neamț a condus direct spre … pușcărie!

Articolul următor

Vasile (Lică) Pavăl, candidat PNL la Primăria Roznov: ”Suntem foarte determinați să facem o schimbare în bine a comunității!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *