ISSN 2457 - 3973

Vasile (Lică) Pavăl, candidat PNL la Primăria Roznov: ”Suntem foarte determinați să facem o schimbare în bine a comunității!”

Orașul Roznov pare că se pregătește de schimbare, după 24 de ani în care a stagnat.

Vasile (Lică) Pavăl, candidatul PNL pentru funcția de primar, este determinat, alături de echipa sa de consilieri, să dea o nouă șansă roznovenilor și Roznovului.

Acesta a spus că în ultimele zile a primit sute de telefoane și mesaje care l-au încurajat să lupte alături și pentru locuitorii orașului Roznov.

”Drumul nu va fi usor, dar pornesc cu increderea ca am alaturi cea mai buna echipa. Nu sunt doar colegi de partid, ei sunt prietenii mei si impreuna formam o echipa puternica despre care o sa vorbim in perioada urmatoare. Sunt antreprenori, profesori, ingineri, fermieri, tineri in care imi pun de asemenea mari sperante pentru viitor, dar mai presus de toate, gospodari care traiesc pe picioarele lor, ba chiar dau de munca altor zeci de familii. Suntem foarte determinati sa facem o SCHIMBARE in binele comunitatii, al parintilor si copiilor nostri care merita sa traiasca in civilizatie, sa fie tratati cu respect de catre autoritati, si sa simta ca traiesc intr-un oras cu adevarat european, si nu intr-o comuna ca dupa razboi. Va multumesc pentru sustinerea acordata, va astept alaturi de noi atat on-line, cat si fizic in drumul pe care il avem de parcurs pana in ziua votului, dar si in mandatul de 4 ani pe care cred ca impreuna il putem obtine pentru a respira un aer european. De noi toti depinde schimbarea, libertatea de a alege o alta cale dupa 30 de ani, nu ne-o poate cumpara nimeni!”, a declarat Vasile Pavăl, candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Roznov.

Lista de consilieri locali propusă de PNL pentru orașul Roznov este formată din oameni competenți și integri.

Pentru funcția de primar și pentru Consiliul Local Roznov, liberalii sunt pe poziția a 4-a a buletinului de vot.

Articolul anterior

Primarul Dragoș Chitic: ”Simțim pietrenii alături de echipa noastră. Succes tuturor competitorilor, dar fac apel la o campanie curată.”

Articolul următor

Consultare fake pe tema traficului greu de pe axial! Acordul de mediu are deja interdicții clare în această privință! (document)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *