ISSN 2457 - 3973

Primarul Harpa: „Pod nou şi variantă ocolitoare la Târgu-Neamţ, prin care ne legăm de autostrada A8”

Primarul de Târgu-Neamţ, Daniel Vasilică Harpa, a anunţat, miercuri (26 iulie), că a obţinut finanţare pentru o variantă ocolitoare a oraşului care va fi legată de autostrada A8.

„Recent, la Ministerul Transporturilor, am semnat acordul de parteneriat cu CNAIR pentru realizarea obiectivului de investiții „Sectorul 2 al Drumului de legătură la A8 – între A8 (km 5+800) până la intersecţia cu DN 15B (km9+800), inclusive pod nou pestr râul Neamţ (Ozana). Ce înseamnă acest lucru pentru noi? Ei bine, acest proiect are o importanță majoră pentru întreaga zonă. Vom beneficia de o nouă centură a orașului de sub Cetate, care se va conecta cu A8 pe ruta Republica Moldova –  Iași –  Târgu Mureș –  Cluj-Napoca – granița cu Ungaria”, a declarat primarul Harpa.

Noua variantă ocolitoare va degreva traficul de tranzit din zonele aglomerate ale orașului, asigurând astfel o circulaţie mai fluidă şi sigură.

De asemenea, va facilita accesul la alte orașe importante, îmbunătățind conexiunile rutiere din regiune.

𝐷𝑟𝑢𝑚𝑢𝑙 𝑝𝑟𝑜𝑝𝑢𝑠 𝑖̂𝑛𝑐𝑒𝑝𝑒 𝑑𝑒 𝑙𝑎 𝑙𝑖𝑚𝑖𝑡𝑎 𝑡𝑒𝑟𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖𝑎𝑙𝑎̆ 𝑎 𝑈𝐴𝑇 𝑇𝑎̂𝑟𝑔𝑢-𝑁𝑒𝑎𝑚𝑡̦, 𝑠𝑝𝑟𝑒 𝐺𝑟𝑢𝑚𝑎̆𝑧𝑒𝑠̦𝑡𝑖, 𝑡𝑟𝑎𝑣𝑒𝑟𝑠𝑎̂𝑛𝑑 𝑟𝑎̂𝑢𝑙 𝑂𝑧𝑎𝑛𝑎. 𝐶𝑜𝑛𝑡𝑖𝑛𝑢𝑎̆ 𝑝𝑒 𝑠𝑡𝑟. 𝑃𝑟𝑢𝑛𝑑𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑠̦𝑖 𝑝𝑒 𝑡𝑒𝑟𝑒𝑛𝑢𝑟𝑖 𝑝𝑟𝑖𝑣𝑎𝑡𝑒, 𝑖𝑎𝑟 𝑎𝑝𝑜𝑖 𝑡𝑟𝑎𝑣𝑒𝑟𝑠𝑒𝑎𝑧𝑎̆ 𝐶𝑎𝑙𝑒𝑎 𝐹𝑒𝑟𝑎𝑡𝑎̆, 𝑖̂𝑛𝑡𝑟𝑒 𝑠𝑡𝑟𝑎̆𝑧𝑖𝑙𝑒 𝐷𝑎𝑐𝑖𝑒𝑖 𝑠̦𝑖 𝐶𝑜𝑛𝑠𝑡𝑎𝑛𝑡𝑖𝑛 𝐶𝑖𝑜𝑝𝑟𝑎𝑔𝑎, 𝑎𝑗𝑢𝑛𝑔𝑎̂𝑛𝑑 𝑙𝑎 𝐷𝑁 15 𝐵 𝑖̂𝑛 𝑧𝑜𝑛𝑎 𝑠𝑡𝑟. 𝑆𝑝𝑒𝑟𝑎𝑛𝑡̦𝑒𝑖 (𝑆𝑡𝑟𝑢𝑡̦𝑎̆𝑟𝑖𝑒). 

„De ce ne zbatem pentru realizarea această investiție?! Pentru că meritaţi accesibilitate, timpi de călătorie reduși și crearea a cât mai multe premise pentru dezvoltarea economică și socială a zonei noastre. Împreună cu echipa din Primărie și cu sprijinul Partidului Social Democrat, sunt hotărât să continuăm să investim în infrastructura rutieră, așa cum am promis, pentru a asigura un trai mai bun și un viitor prosper pentru toți locuitorii. Rămâneți alături de noi în această călătorie, spre o urbe modernă, sustenabilă și conectată cu restul lumii”, a adăugat primarul Daniel Vasilica Harpa, preşedintele PSD Neamţ.

Articolul anterior

Aproape 9.000 familii din Neamţ au rămas fără energie electrică din cauza furtunii (miercuri – 26 iulie)

Articolul următor

Şofer din Neamţ, depistat conducând cu 216 km/oră în judeţul Bacău

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular