ISSN 2457 - 3973

Primele declarații ale noii conduceri a Consiliului Județean Neamț

Imediat după ședința ”cu cântec” în care a fost aleasă noua conducere a Consiliului Județean Neamț, președintele Ionel Arsene și vicepreședinții Ion Asaftei și Laurențiu Dulamă au susținut o conferință de presă în care au punctat câteva dintre gândurile ”la cald” ale momentului.

”Astăzi este o zi specială pentru mine, pentru PSD şi pentru colegii mei cu care am constituit majoritatea în CJ Neamţ. Mulţumesc colegilor mei din CJ Neamţ pentru încrederea cu care am fost învestit în funcţia de preşedinte al CJ Neamţ. Promit nemţenilor că în acest mandat de 4 ani voi face tot ce îmi stă în putinţă mie să aduc bunăstarea în judeţul Neamţ şi să fac tot ceea ce judeţul are nevoie. Mulţumesc colegilor mei din majoritate pentru încrederea colegilor din majoritate de a face această majoritate alături de noi, cei din PSD. Le transmit că sunt convins că voi face o echipă bună în Consiliul Judeţean Neamţ şi ceea ce vom face în aceşti 4 ani sper să fie ceea ce aşteaptă nemţenii de la noi. Îi mulţumesc Emiliei Arcan pentru felul în care a condus CJ Neamţ până acum. A avut un mandat bun, de succes şi ne-a făcut să ne mâmdrim că a condus CJ Neamţ aşa cum noi, cei din PSD, avem pretenţia. A fost prima femeie preşedinte de CJ din ţară. Sper ca în continuare, alături de colegii mei, să ne intrăm repede în haina funcţiei pe care o ocupă de astăzi şi să demarăm toate proiectele pe care judeţul Neamţ le aşteaptă de la noi. Aş vrea să fac în aceşti 4 ani mai multă administraţie decât politică, chiar dacă sunt preşedinte al PSD Neamţ. Îmi doresc să aduc în CJ normalitate, armonie, ceea ce a început Emilia Arcan să continuăm. Cred că astăzi am reuşit să facem un echilibru în ceea ce înseamnă împărţirea puterii între dreapta şi stânga. Am arătat că suntem oameni înţelepţi, că noi ce din PSD nu vrem toată puterea şi în funcţiile de vicepreşedinţi am ales doi oameni preşedinţi ai partidelor de dreapta. Sunt oameni în care am mare încredere şi pe care îi stimez, oameni cu care sunt convins că voi face o echipă foarte bună.
Colegii liberali au ales să fugă de pe câmpul de bătălie. Au demonstrat, încă odată, că interesul cetăţeanului este pentru ei apă de ploaie, că nu contează, că şi-au dorit funcţia de preşedinte al CJ pentru interesele proprii. Când au văzut că nu o pot avea au ales să facă scandal şi să plece. Este regretabil ce s-a întâmplat. Judeţul Neamţ are nevoie de un preşedinte, de o conducere, de oameni care vor binele judeţului Neamț”, a declarat președintele PSD Neamț și președinte al Consiliului Județean, Ionel Arsene.

”Suntem într-o majoritate cu partenerii noştri pentru interesele cetăţenilor judeţului Neamţ. Cei care au avut încredere în PMP şi în echipa noastră ne-au votat şi iată că, poate nu întâmplător, vă vorbesc în calitatea de vicepreşedinte al CJ Neamţ. Îi mulţumesc preşedintelui PSD, preşedintelui ALDE pentru majoritatea formată şi aş vrea să se înţeleagă foarte clar că această majoritate va fi doar în interesul cetăţeanului judeţului Neamţ. Ar fi fost mai bine să nu se întâmple astăzi, când pe 4 iulie, întreagă omenire sărbătoreşte ziua SUA, a unui stat în care democraţia şi-a spus cuvântul, colegi de-ai noştri nu au înţeles acest lucru şi au părăsit sala. PMP, partid de centru-dreapta, în următorii 4 ani va prima interesul cetăţeanului”, a declarat președintele PMP Neamț și vicepreședinte al CJ Neamț, Laurențiu Dulamă.

”ALDE are un vicepreşedinte la Consiliul Judeţean. Este o funcţie obţinută în urma unor rezultate din campania electorală dar şi un semn de echilibru, maturitate şi înţelepciune cu care am tratat orice relaţi cu partidele care vor progresul României. Toate încercările unora în aceste 2 săptămâni de a rupe această echipă au fost sortite eşecului. Este jenant şi impardonabil ca colegii noştri liberali să dea dovadă de lipsă de respect faţă de cetăţenii judeţului Neamţ şi faţă de democraţie”, a declarat co-președintele ALDE Neamț și vicepreședinte al CJ Neamț, Ion Asaftei.

Articolul anterior

Alegeri cu proteste la CJ Neamț! Ionel Arsene este noul preşedinte! Liberalii au părăsit sala!

Articolul următor

Mesajul Emiliei Arcan la finalul mandatului de președinte al CJ Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *