ISSN 2457 - 3973

Primele reacții ale liderilor politici din Neamț după ce Guvernul a fost demis

Prima reacție a unui lider politic după ce Guvernul Dăncilă a fost demis prin moțiune de cenzură îi aparține președintelui PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

”Moțiunea de cenzură a fost adoptată! Guvernul PSD este de astăzi istorie! Partidul Național Liberal s-a ținut de promisiune și o va face și pe viitor! Ne-am asumat să fim responsabili față de cetățeni, față de țară. De mâine începe o perioadă de reconstrucție, de modernizare! Alături de președintele României Klaus Iohannis, pentru România Normală, pentru viitor, pentru români”, a scris Mugur Cozmanciuc pe pagina sa de socializare.

La scurtă vreme a reacționat și vicepreședintele filialei, senatorul Eugen Țapu.

”Vă mulțumim că ați avut încredere în noi, în Partidul National Liberal! Victorie! PNL a reușit! E timpul ca PSD sa plece acasă! E timpul să repunem România pe drumul normalității, al respectului și transparenței, al deciziilor luate pentru români, și nu împotriva lor! E timpul să reînvie speranța”, a scris senatorul Eugen Țapu.

Deputatul USR Iulian Bulai a prezentat rezultatele votului iar la final a spus: ”Am scris istorie. Împreună. Acum anticipate”.

În zona perdanților, la PSD Neamț, evident că paginile de facebook au înghețat deocamdată.

Despre ce s-a întâmplat astăzi în Parlament și cum au reacționat cei 11 parlamentari din Neamț la moțiunea de cenzură puteți citi aici

Articolul anterior

Iată ordinea panotajului electoral pentru prezidenţiale în Piatra-Neamţ

Articolul următor

Cine sunt nemțenii din Guvern care își fac bagajele!? Și la Prefectură urmează ”curățenie”!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *