ISSN 2457 - 3973

Primele reacții ale liderilor politici din Neamț după ce Guvernul a fost demis

Prima reacție a unui lider politic după ce Guvernul Dăncilă a fost demis prin moțiune de cenzură îi aparține președintelui PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

”Moțiunea de cenzură a fost adoptată! Guvernul PSD este de astăzi istorie! Partidul Național Liberal s-a ținut de promisiune și o va face și pe viitor! Ne-am asumat să fim responsabili față de cetățeni, față de țară. De mâine începe o perioadă de reconstrucție, de modernizare! Alături de președintele României Klaus Iohannis, pentru România Normală, pentru viitor, pentru români”, a scris Mugur Cozmanciuc pe pagina sa de socializare.

La scurtă vreme a reacționat și vicepreședintele filialei, senatorul Eugen Țapu.

”Vă mulțumim că ați avut încredere în noi, în Partidul National Liberal! Victorie! PNL a reușit! E timpul ca PSD sa plece acasă! E timpul să repunem România pe drumul normalității, al respectului și transparenței, al deciziilor luate pentru români, și nu împotriva lor! E timpul să reînvie speranța”, a scris senatorul Eugen Țapu.

Deputatul USR Iulian Bulai a prezentat rezultatele votului iar la final a spus: ”Am scris istorie. Împreună. Acum anticipate”.

În zona perdanților, la PSD Neamț, evident că paginile de facebook au înghețat deocamdată.

Despre ce s-a întâmplat astăzi în Parlament și cum au reacționat cei 11 parlamentari din Neamț la moțiunea de cenzură puteți citi aici

Read Previous

Iată ordinea panotajului electoral pentru prezidenţiale în Piatra-Neamţ

Read Next

Cine sunt nemțenii din Guvern care își fac bagajele!? Și la Prefectură urmează ”curățenie”!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *