ISSN 2457 - 3973

Principalele 5 decizii pe care trebuie să le ia viitorul prefect de Neamț

Noul prefect de Neamț, care va veni în locul Danielei Soroceanu (numită pe funcție de guvernul demis), va avea o serie de măsuri de luat. Asta dacă va avea dorință și putință!

În opinia noastră, cela mai importante aspecte pe care ar trebuie să le verifice viitorul prefect ar fi:

1. Modul în care s-au făcut anumite angajări și detașări în Instituția Prefectului Neamț, în ultimul an și jumătate. Modul în care s-au făcut angajări în mai multe instituții publice deconcentrate.

2. Cazul consilierul județean Vasile Baciu, declarat definitiv de o instanță de judecată în CONFLICT DE INTERESE, pentru care Prefectura NU a emis ordinul de încetare a mandatului.

3. Cazul primarului de la Borlești, declarat definitiv de o instanță de judecată ca fiind în CONLFICT DE INTERESE ADMINISTRATIV și pentru care s-a cerut anularea mandatului de ales. Prefectura i-a dat doar o amendă.

4. Cazul ”Dulamă” în care Instituția Prefectului a emis un ordin dovedit ilegal în instanță. Consecința, despăgubirile de peste 100.000 lei sunt plătite din bugetul județului și nu din buzunarul celor vinovați.

5. Cazul ”Cheile Bicazului”, proces în care județul Neamț a pierdut în primă instanță zona Cheile Bicazului în favoarea județului Harghita.

Ne oprim la aceste 5 puncte însă mai avem o listă cu alte 15 puncte pe care o vom pune pe masa noului prefect și o vom face, totodată, publică!

Evident, între acestea, și legalitatea hotărârilor Consiliului Județean Neamț!

Articolul anterior

Arsene neagă informațiile publicate de DC News, că ar fi trădat Guvernul PSD și negociază cu PNL. ”Acuzația nu are noimă!”

Articolul următor

Iohannis și PNL au învins PSD. Ce urmează după moțiunea de cenzură?

Un comentariu

  • ati uitat o pe diva lui dcv pavaluta, eterna pavaluta dgasc si sotul prefectei ajuns director de marketig la muzeu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *