ISSN 2457 - 3973

Prof. Gabriela Banu îi bate obrazul lui Arsene: ”Ați jignit și femeile apropiate de d-voastră: mamă, soție, prietenă, colegă de partid!”

Organizația Femeilor Liberale Neamț a condamnat, într-un comunicat de presă remis, duminică, ”limbajul agresiv” folosit de președintele Consiliului Județean Neamț.

Se face astfel trimitere la mesajul adresat în urmă cu câteva zile, de Ionel Arsene, fostului ministru al Justiției, în care i-a sugerat în mod trivial să citească o carte intitulată ”Suge-o, Ramona”. De asemenea, președintele CJ Neamț a catalogat-o pe Ana Birchall ca fiind ”o curcă securistă și urâtă cu spume”.

Pentru că Ionel Arsene nu și-a cerut nici acum scuze publice pentru jignirile aduse în primul rând unei femei (și fostă colegă în PSD), femeile liberale au luat atitudine și au condamnat limbajul acestuia.

”8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, VERSUS 28 aprilie, același Ionel Arsene…

Domnule președinte al Consiliului Județean Neamț pe 8 martie ați oferit flori femeilor și le-ați transmis mulțumiri pentru că există, iar pe 28 aprilie atacați cu o vulgaritate ieșită din comun o femeie care a avut curajul să vă critice!

OFL Neamț (Organizația Femeilor Liberale) nu poate să nu ia atitudine în urma atacului deosebit de josnic și jignitor la adresa unei femei, indiferent de apartenența politică, sau de categoria socială din care face parte.

Nimic nu vă dă dreptul, domnule Arsene, să jigniți!

V-ați gândit, măcar pentru o secundă, că astfel le jigniți și pe femeile apropiate de dumneavoastră: mamă, soție, prietenă, colegă de partid, simpatizantă politic?

Derapajele dumneavoastră verbale sunt la ordinea zilei, știm, din păcate, prea bine, iar vocabularul suburban folosit distruge toată educația și valorile pe care profesorii încearcă să le sădească în sufletul și în conștiința copiilor și tinerilor, pentru a avea o societate civilizată, în care pumnul și jignirile nu își au locul.

OFL Neamț condamnă ferm limbajul folosit de președintele Consiliului Județean Neamț și îi solicită să prezinte public scuze”, se precizează în comunicatul semnat de președinta Organizației Femeilor Liberale din Neamț, profesoara Gabriela Banu.

 

Articolul anterior

ACUM Cod Portocaliu de furtună pentru mai multe localități din Neamț

Articolul următor

Primarul Ciubotaru și-a angajat șeful de partid la Primăria Roznov cu 10.000 lei/lună

Un comentariu

  • Păi…cum dracului să gândească! Înjură și el pe cine poate, că și el e trimis dracului, ohhooo!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *