ISSN 2457 - 3973

Proprietara Fabricii de Peleți de la Gherăiești incendiate a făcut atac de panică!

 

Aproape toată fabrica de peleți din Gherăiești care a luat foc, duminică dimineață, s-a făcut scrum în urma incendiului.

Intervenția s-a realizat cu 11 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

”La sosirea pompierilor, incendiul cuprindea compartimentul în care era depozitat rumeguşul şi era extins la pod şi acoperiş, cu degajare foarte mare de fum. Paramedicii au asistat medical pe soţia proprietarului, care a suferit un atac de panică, fără a fi transportată la spital. Pompierii au stins incendiul după operaţiuni ce au durat mai bine de o oră, în limitele găsite”, a declarat sublocotenentul Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

În urma evenimentului, au ars acoperişul halei, din lemn şi ţiglă, pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp., furaje depozitate în podul construcţiei, aproximativ 700 kg., şi rumeguş,  aproximativ 500 kg. S-au degradat două utilaje din linia tehnologică de fabricare a peleţilor. Cauza probabilă a incendiului: un uscător de rumeguş neprotejat termic necorespunzător.

 

(Elena A.)

Articolul anterior

Copil mușcat de viperă la Borca!

Articolul următor

CUNOAȘTEREA NE FACE LIBERI ȘI SĂNĂTOȘI!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *