ISSN 2457 - 3973

Copil mușcat de viperă la Borca!

 

Un băiețel în vârstă de 9 ani, din satul Mădei, comuna Borca, a trecut prin momente de groază după ce a fost mușcat, sâmbătă, de o viperă.

Copilul se juca în grădina din curtea casei și nu a văzut șarpele camuflat în iarbă. În momentul în care a călcat pe ea, vipera l-a mușcat fulgerător. Alarmați de țipetele copilului, părinții au venit imediat și au omorât șarpele după care au sunat la 112.

Către locaţia indicată, au început deplasarea echipajul SMURD al Gărzii de Intervenţie Poiana Teiului, care se afla în comuna Petru Vodă, la întoarcerea dintr-o altă misiune, un echipaj SAJ cu asistenţi din  CPU Târgu Neamţ şi echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă (cu medic), din UPU Piatra Neamţ. Copilul, preluat de echipajul SMURD, a fost predat echipajului SAJ şi apoi, echipajul SMURD TIM, care i-a administrat serul antiviperin şi l-a transportat la UPU Piatra Neamţ. Medicul din UPU a decis ca băiatul să fie transportat la Iaşi tot de echipajul SMURD TIM, care a predat copilul echipajului similar al ISU Iaşi, venit în întâmpinare.

Starea copilui este stabilă dar acesta va rămâne internat câteva zile sub observație.

 

(Elena A.)

Articolul anterior

De dragul UNPR, Arsene nu l-a iertat pe ”camaradul” Dan Constantin!

Articolul următor

Proprietara Fabricii de Peleți de la Gherăiești incendiate a făcut atac de panică!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular