ISSN 2457 - 3973

PSD a confiscat proiectul Pieţei Centrale! Primarul liberal Dragoş Chitic vorbeşte de ”un efort conjugat!

Aşa cum anticipam, proiectul de reconstrucţie al Pieţei Centrale din Piatra-Neamţ a fost confiscat deja de policieni. Astăzi, PSD face primul pas prin deputatul Ionel Arsene, preşedintele filialei PSD Neamţ.  Deşi este un eşec răsunător – a trecut un an de la incendiu şi abia a fost semnat un ordin de finanţare!!! – politicienii se fac că nu văd şi încearcă să câştige puncte electorale. Fără a mai face, deocamdată, şi alte comentarii, redăm integral comunicatul de presă remis de deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ.

Ionel Arsene, președinte PSD Neamț: Piața Centrală distrusă în totalitate în urma incendiului de anul trecut va fi reconstruită cu bani de la Guvernul României

 

Locuitorii municipiului Piatra Neamț au primit astăzi o veste bună din partea Guvernului României. Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, doamna Sevil Shhaideh, a semnat ordinul de ministru pentru construirea Pieței Centrale Agro-Alimentare din Piatra Neamț. În acest fel, Piața Centrală distrusă în totalitate în urma incendiului de anul trecut va fi reconstruită cu bani de la Guvernul României.arsene modifica2

Este un anunț pe care atât locuitorii municipiului Piatra Neamț, cât și comercianții din Piața Centrală îl așteptau de un an de zile. Mă bucur pentru faptul că pietrenii vor beneficia din nou de un loc de unde își pot procura alimentele, însă în mod deosebit pentru comercianţii care se pot întoarce la standurile pe care le aveau în piaţă și își pot relua activitatea. Vreau să le mulțumesc doamnei ministru Shhaideh și colegilor săi că au înțeles importanța acestui proiect pentru Piatra Neamț. Mă bucur că eforturile mele și ale colegilor mei au fost încununate de succes. De acum, toți cei care sunt implicați în acest proiect trebuie să își facă treaba cât mai bine, iar pietrenii să aibă în cel mai scurt timp o nouă Piață Centrală”.

Primarul liberal Dragoş Chitic s-a rezumat doar la o postare pe pagina personală pe facebook în care a vorbit de ”un efort conjugat” în acest proiect.zile oras 6

”O veste bună pentru Piatra Neamţ. S-a semnat ordinul de ministru pentru reconstrucţia Pieţei Centrale. În câteva zile CNI (Compania Naţională de Investiţii – n.r.) va demara licitaţia pentru reconstrucţia acestui obiectiv prioritar pentru oraşul nostru. A fost un efort conjugat, derulat pe parcursul mai multor luni de zile, a fost greu, dar a meritat. Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în acest proiect. Sper că toată lumea să-şi facă treaba cu profesionalism în continuare şi să avem cât mai repede o nouă Piaţă Centrală în Piatra Neamţ”, a spus Dragoş Chitic pe pagina sa.

 

Articolul anterior

Profesorul Viorel Stan a câştigat concursul pentru funcția de inspector şcolar general al județului Neamț!

Articolul următor

Misterele concursului de la ISJ Neamţ: s-au retras sau au picat examenul?

4 Commentarii

  • domnilor sunteti intr-o grava eroare;cetatenii din p.neamt au avut piata centrala foarte frumoasa.datorita jocurilor politice prin cedarea sc urban sa la psd sa-si numeasca sefii, si a modului defectuos de exercitarea managementului piata nu a mai fost verificata privind protectia pe utilitati.asa cum este normal si firesc cei ce ocupa vremelnic anumite functii sunt obligati sa repare ce au distrus prin neglijenta.asa ca ii rog pe cei doi laudarosi sa se abtina de la asemenea comentarii si sa actioneze pentru intrarea in normalitate.numai o minte bolnava se mai poate lauda cu refacerea ce prin neglijenta lor au distrus.maine poimaine il vad si pe fitarau si protectoarea sa simionica ca se lauda cu marile realizari la piata.oamenii care vand in piata sunt victimele celor ce au contribuit direct sau indirect la distrugerea pietii.in loc sa ne cerem scuze de la populatia care sufera din cauza distrugerii pietii noi incepem sa ne facem campanie electorala.asemenea proceduri put de la o posta si nu sunt agreate.concluzionand asteptam rapid conditii umane in piata.pe seful pietii centrala un anume mat il rog sa se ocupe de propietatile sale din strand si in mod deosebit de restaurantul rustic si sa nu mai incurce lucrurile in piata..

  • Când oamenii politici de diferite orientări îşi dau mâna în interesul obştii este un gest meritoriu, nu de critică. Politicianismul de doi bani, de mahala, al impostorilor şi analfabeţilor ne ţine în loc de aproape un secol !

  • Când oamenii politici de diferite orientări, chiar antagoniste, îşi dau mâna în interesul obştii, este un gest lăudabil. Politicianismul de doi bani, al impostorilor şi analfabeţilor, care nu ştiu decât să mânuiască ciomagul, fiindcă le lipseşte necesarul de materie cunişie, transformă lupta politică în ciomăgeală şi din pricina asta batem pasul pe loc.

    • se vede cat de inteligent sunteti dupa modul de abordare a subiectului.alo ;subiectul este piata centrala si nu incarcatura de materie cenusie .nu doriti o intalnire cu un analfabet?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular