ISSN 2457 - 3973

Misterele concursului de la ISJ Neamţ: s-au retras sau au picat examenul?

Ştirea previzibilă că profesorul Viorel Stan a câştigat concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general al judeţului Neamţ a eclipsat toate celelalte amănunte legate de eveniment. Şi totuşi, o informaţie extrem de interesantă venită din zonă naşte cel puţin câteva întrebări cu răspunsuri încă aşteptate. Asta pentru că, dacă la concurs s-au înscris 5 candidaţi, proba scrisă (eliminatorie) ar fi fost susţinută doar de 2 candidaţi – susţin surse ministeriale. Trei dintre aceştia, respectiv Dan Grigoruţă Oniciuc, Liliana Georgescu şi Ana Hogea – spun aceleaşi surse – nu s-au mai prezentat la probă.

Există însă o altă versiune, mult mai credibilă, potrivit căreia cei trei candidaţi ar fi obţinut note sub 7.00 la proba scrisă şi astfel au picat examenul. Din acest motiv, într-un fel de negociere cu ministerul, s-ar fi ajuns la soluţia ca cei 3 să declare că nu au mai participat la concurs şi astfel rezultatele oficiale să fie definitivate cât mai rapid, prin dispariţia, pe cale naturală, a perioadei de contestaţii. Această situaţie implică însă volatilizarea unor lucrări scrise cu caracter de documente oficiale, acte publice, adică o ilegalitate.

Aşteptăm cu interes, pe adresa redacţiei newsallert.ro, poziţia oficială a celor trei distinse cadre didactice pe acest subiect.

 

(G. A.)

Articolul anterior

PSD a confiscat proiectul Pieţei Centrale! Primarul liberal Dragoş Chitic vorbeşte de ”un efort conjugat!

Articolul următor

Apaserv taie apa pentru pietrenii cu datorii de câteva mii de lei! La FC Ceahlăul nu se mai văd datoriile de 12.000 euro?!

2 Commentarii

  • Foarte tare versiunea „mult mai credibila”, adicatelea cei trei candidati pica examenul, apoi o dau la pace cu Ministerul, ca sa nu se faca de rahat…sa zica ei ca a fost blat, ca au fost magarii la examen (cica ar fi fost in comisia de examinare doamna General de la Botosani, care atunci cand a fost a dat examen pentru functie a fost examinata la radul ei de domnul Viorel Stan)….haioasa aceasta versiune, halal logica…

    • Aşteptăm versiunea oficială! Dar d-voastră ce variantă aveți?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular