ISSN 2457 - 3973

PSD a stabilit contracandidatului lui Leoreanu la Primăria Roman

Conducerea PSD Neamț a stabilit cine va candida la funcția de primar al municipiului Roman. Vineri, în cadrul conferinței județene de alegeri a PSD Neamț, președintele Ionel Arsene a numit clar cine este acesta.

”Îl invit acum la microfon pe candidatul nostru la Primăria municipiului Roman, cel care de altfel va câștiga funcția de primar. Este vorba de domnul Dan Manoliu, președintele PSD Roman”, a fost anunțul făcut de președintele PSD Neamț, deputatul Ionel Arsene, în fața delegaților la conferința județeană de alegeri.

Discursul lui Dan Manoliu, atât cât a trecut de ușile sălii – presa fiind scoasă din ședință – a fost unul echilibrat și care s-a axat pe ceea ce trebuie să facă PSD pentru a câștiga alegerile locale de anul viitor.

Manoliu a fost susținut de echipa Arsene-Munteanu pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean și apoi pentru a prelua funcția de președite al filialei PSD Roman. În urmă cu trei săptămâni, Dan Manoliu și-a consolidat poziția politică de la Roman în urma alegerii sale ca președinte.

Anunțul făcut, vineri, de Arsene, nu mai lasă loc de nicio speculație cu privire la cine va candida la funcția de primar al municipiului Roman.

Articolul anterior

Andrei Ignat, atac direct la Dragoș Chitic: ”Nu i-am văzut adeziunea la PNL”

Articolul următor

PSD Neamț, condus în următorii 4 ani de echipa Arsene – Marcoci! (EXCLUSIV lista cu cei 19 vicepreședinți)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular