ISSN 2457 - 3973

Andrei Ignat, atac direct la Dragoș Chitic: ”Nu i-am văzut adeziunea la PNL”

Competiția internă din PNL Neamț pentru desemnarea candidatului la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț se transformă încet dar sigur în război. Primul atac a venit de la Paul Rîtan la adresa lui Dragoș Chitic. Rîtan a spus că dacă va fi ales primar, va schimba modul în care se face administrație acum. Altfel spus, el îl contestă chiar pe colegul său de partid, Dragoș Chitic.

Al doilea atac l-a vizat tot pe Dragoș Chitic, semn că este cel mai redutabil adversar în PNL al celor care râvnesc la postura de candidat. De această dată, Andrei Ignat susține voalat că Dragoș Chitic nici măcar nu ar fi membru PNL.

”În calitate de vicepreședinte și membru BPJ al PNL Neamț nu am văzut încă adeziunea lui Dragoş Chitic”, a declarat, pentru newsallert.ro, Andrei Ignat. dragos chitic eticheta

Contactat telefonic, Dragoș Chitic a declarat: ”au am adeziunea depusă la PNL încă de la momentul când am făcut acest anunț. Acum că unii nu au văzut-o, nu este treaba mea”.

În momentul de față, 4 liberali au depus cereri pentru a fi desemnați, de Biroul Politic Național, în postura de candidat la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț. Pe lângă cei 3 enumerați mai sus a depus o solicitare în acest sens și Monica Anton.

  Articolul anterior

  S-a hotărât soarta ruinelor Cinematografului Cozla! Costă un milion de euro! (foto-galerie)

  Articolul următor

  PSD a stabilit contracandidatului lui Leoreanu la Primăria Roman

  4 Commentarii

  • Este inutil sa atacati pe domnul primar Dragos Chitic!
   Indiferent din ce partid face s-au nu parte cetatenii il vor alege si realege!
   Veti pierde!

  • Locuitorii orasului, au mai greşit-o odată la alegeri, atunci când a fost îndepărtat din funcția de primar domnul Ion Rotaru, un primar al oamenilor de rând, nu numai a consilierilor locali şi a altor neaveniți, plini de bani şi cu chef de afaceri. Nu le era bine locuitorilor oraşului, atunci când puteau cere un ajutor, personal primarului nu prin nu stiu ce intermediari, rău voitori, respectiv d-na profesoară Hirțe(i),,, consiliera “personală a domnului Ştefan, care nu şi-a înțeles niciodată menirea postului pe care-l ocupa, ci era un fel de bau-bau al oricărei persoane care-şi dorea o audiență la primar sau viceprimar indiferent de problema pe care omul o avea de rezolvat, indiferent dacă acel om era tânăr sau bătrân, român sau țigan, angajat al sistemului privat sau al primăriei unde chiar dumneaei,, lucra”. Sper din tot sufletul, să încetăm odată cu aceste lupte prosteşti care nu aduc nimic bun oraşului acestuia, ci numai cheltuieli inutile, să dăm voie celui ce ocupă o funcție să-şi ducă la bun sfârșit interimatul fără a-i distrage atenția de la ceea ce are de făcut. Cât despre,, colegialitate”, domnule primar Dragoş Chitic, bunicul meu avea o vorbă pe care n- o voi uita nicicând,, iubiți trădarea, dar urâți-l pe trădător”.

  • Deocamdata, d.nul Chitic, d.nul Ignat si alti domni si doamne si-au exprimat dorinta de a candida, din partea (cu sustinerea) PNL-ului, la functia de primar al municipiului Piatra Neamt, urmeaza ca PNL-ul, in urma unor sondaje de opinie, sa stabileasca candidatul cu cele mai mari sanse de a castiga alegerile. Scopul PNL-ului este de a castiga in 2016 alegerile locale, in cele doua municipii si in cel putin 50% din celelalte orase si comune din judet.

  • Pietreni! Cred ca nu stiti cine este cetateanul IGNAT ANDREI. Acest cetatean va inseala. Doreste sa detina o functie publica ca sa-si poata acoperii furaciunile si sa se inbogateasca din banul public. Inca mai sunt dosare in lucru cu escrocheriile care le-a facut. http://www.antitepari.ro/informatii/articole/99070-falimentezi-doua-firme-si-ajungi-vice-la-cj-neamt

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular