ISSN 2457 - 3973

PSD dezminte „comunicatele mincinoase din partea preşedintelui PNL Neamţ cu privire la construirea spitalului şi podul de la Luţca”

Preşedintele PSD Neamţ, Daniel Vasilică Harpa, a dezminţit într-o conferinţă de presă „comunicatele mincinoase din partea preşedintelui PNL Neamţ” cu privire la construirea noului spital şi la podul de la Luţca.

Harpa a explicat că cele două obiective sunt exclusiv proiectele PSD Neamţ iar liberalii au încercat blocarea lor în Consiliul Judeţean.

„În următoarea perioadă nu am să mai zic că nu ştiu cum îl cheamă pe preşedintele PNL Neamţ, dar am să îi spun Pinocchio. Nu este posibil să vii cu un comunicat de presă şi să spui că te apuci de construit podul de la Luşca în condiţiile în care podul a fost deja demolat şi pregătit pentru reconstrucţie. Şi în condiţiile în care consilierii judeţeni PNL Neamţ nu au votat bugetul judeţului care includea proiectul podului de la Luţca. Nu este posibil să vii iar cu un comunicat să spui că construieşti un spital în Neamţ în condiţiile în care PNL nu a votat acel studiu de prefezabilitate la spitalul judeţean. Noi nu venim cu minciuni, nu venim cu promisiuni ci ceea ce s-a făcut şi se va face în continuare pentru judeţul Neamţ”, a declarat preşedintele PSD Neamţ, Daniel Vasilică Harpa.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă au fost prezentate şi documente în susţinerea celor afirmate.

Este vorba de o acţiune în instanţa formulată de consilierii judeţeni ai PNL Neamţ prin care se solicita anularea unei hotărâri de CJ privind studiul de prefezabilitate a noului spital.

De asemenea, s-a făcut trimitere şi la atacarea de către PNL Neamţ a hotărârii Consiliului Local Girov prin care comuna punea la dispoziţe terenul necesar construirii noului spitalul judeţean.

În final, Daniel Vasilică Harpa a exclus orice dialog politic cu actualul preşedinte al PNL Neamţ dar a lăsat să se înţeleagă că are „căi deschise” de dialog cu „primari şi chiar parlamentari ai PNL Neamţ”.

Articolul anterior

PSD Neamţ se pregăteşte de alegeri locale la termen. Lucian Micu – singurul candidat cert!

Articolul următor

O femeie a fost salvată de pompierii nemţeni dintr-o fântână adâncă de 10 metri şi îngustă de 90 centimetri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular