ISSN 2457 - 3973

PSD Neamț a depus candidaturile la parlamentare! Emilia Arcan și Ioan Munteanu deschid listele la Senat și Camera Deputaților!

Emilia Arcan și Ioan Munteanu deschid listele de candidați ale PSD Neamț pentru Senat, respectiv Camera Deputaților. Cei 15 candidați în frunte cu președintele filialei, Ionel Arsene, s-au prezentat, joi, la Biroul Electoral Județean, pentru a depune dosarele de candidaturi.

Astfel, la Senat ordinea este următoarea:

 1. Emilia Arcan
 2. Dan Manoliu
 3. Adrian Bourceanu
 4. Ramona David
 5. Gabriel Dan Pavăl

La Camera Deputaților, ordinea este următoarea:

 1. Ioan Munteanu
 2. Dănuț Andrușcă
 3. Ciprian Constantin Șerban
 4. Alexandru Rotaru
 5. Neculai Iftime
 6. Viorel Stan
 7. Georgeta Luminița Vîrlan
 8. Ioan Vlad Angheluță
 9. Victor Adrian Marghidan
 10. Ioana Roxana Iordache.

PSD Neamț dorește să obțină cel puțin 5 deputați și 2 senatori.

”Cred că noi am demonstrat în ultimii ani că suntem oameni serioşi şi ceea ce promitem, facem. În proporţie de 90 la sută, Guvernul Ponta a făcut tot ceea ce a promis. Am convingerea că din decembrie, PSD va guverna România şi va face ceea ce trebuie. Aţi văzut ceea ce înseamnă PNL, pentru că în numărul mare de membri nu au reuşit să identifice unul singur care să fie premier. Au ales o formulă de împrumut şi ies astăzi să defileze cu Dacian Cioloş, care nu iubeşte românii şi România. Sunt legi votate de PSD care astăzi sunt trimise la Curtea Constituţională de premier. A fi un bun patriot este una din condiţiile esenţiale de a reprezenta România şi românii şi doar PSD poate face o guvernare eficientă pentru români. Vom veni cu un coleg de-al nostru care va fi un bun prim-ministru. Vrem ca România să prospere iar fraţii şi surorile noastre să se întoarcă acasă. Vrem o reindustrializare a ţării. Noi, cei din PSD Neamţ, am propus o echipă de oameni competenţi, serioşi şi cinstiţi. Spunea cineva de la PNL că PSD propune oameni cu probleme penale. Am o echipă de oameni cinstiţi, nimeni nu are probleme penale. Ar trebui să se uite mai mult în ograda proprie şi am să îi întreb în această campanie ce au făcut în Parlament, pentru judeţul Neamţ, în ultimii patru ani. Vă spun eu că nimic”, a declarat liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene.

”Candidez pentru că mă recomandă activitatea pe care am realizat-o în administraţia publică şi nu în ultimul rând în politică. Activitatea de la Consiliul Judeţean, unde am fost vicepreşedinte şi preşedinte, a fost performantă”, a spus Emilia Arcan.

„Mă bucur că s-a decis continuitatea PSD Neamţ în Parlament prin mine. Cred că am avut o activitate bună în cele trei mandate şi sunt convins că voi reprezenta foarte bine locuitorii judeţului, împreună cu toată echipa PSD Neamţ. Sunt convins că electoratul va judeca toate partidele cum s-au comportat de-a lungul timpului. Noi vom avea o majoritate şi vom da un vot de încredere primului-ministru propus de PSD. Voi fi prietenul colegilor mei atunci când vor avea nevoie de un sfat ce ţine de chichiţele parlamentare. Organizaţia PSD Neamţ beneficiază de un sprijin mare pentru că avem preşedinte la Consiliul Judeţean şi organizaţiile teritoriale se vor implica, vor munci, pentru că doresc ca PSD să ajungă la guvernare. Dorinţa lor este să se dezvolte localităţile pentru că altfel nu au cum, dacă nu suntem la guvernare. Altfel se vor dezvolta dacă este premier de la o altă formaţiune politică”, a precizat deputatul Ioan Munteanu.

 

Articolul anterior

Un actor al Teatrul Tineretului a fost decorat de președintele Klaus Iohannis

Articolul următor

ALDE Neamț a depus dosarele de candidaturi la parlamentare! Daniel Chițoiu, cap de listă la Camera Deputaților!

5 Commentarii

 • Succes echipei PSD Neamţ la alegerile parlamentare !
  Sunt ECHIPA CÂŞTIGĂTOARE !

 • Sper sa nu ajunga la guvernare , nu doar ei , ci tot PSD-ul , m-am saturat de succesele si masurile luate de guvernele lor . Voi enumera asemenea promisiuni realizate de ei pe plan local (Neamt) pentru luare aminte , CFS Savinesti , I.V.V. , P.A.L. , Reconstructia , Fabrica de caramida , FCH Comuna din Paris , adica peste 20.000 locuri de munca distruse .
  Pe plan national voi spune doar de contractul cu Bechtel adica 1,5 miliarde euro adica 280 de euro din buzunarul fiecarui roman care plateste taxe si impozite.
  La fel si starea invatamantului actual din Romania, imbolnavit definitiv sub conducerea lui Andrei Marga si Ecaterina Andronescu .
  Suntem satui de promisiunile voastre , lasati-i pe altii , care pot fi crezuti sau macar merita increderea noastra . Voi credeti ca mai puteti fi spalati de pacate ???

 • Cand ii ai pe lista pe Ciprian Serban Suculet si Iftimie Neculai fost militian ai o mare problema! Cum dracu a ramas PSD Neamt fara oameni ? Pui toti pokeristii si infractorii

 • toti pdlisti acum sunt la psd rusinee

 • noua echipa de hoti flamanzi doreste sa va suga toti banii in urmatorii 4 ani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular