NewsAllert :

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

UDMR n-are organizație în Neamț, dar are candidați la parlamentare! Levente și Zoltan vor să vă reprezinte!

Petreceri ilegale întrerupte de polițiștii din Neamț! Din seara aceasta intră în vigoare noi restricții!

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

Tânăr de 18 ani – mort în accident rutier la Borlești! Mașina s-a rupt în două!

Bărbat scos mort dintr-o fântână din Pângărați

CJSU Neamț aprobă astăzi: școlile din Piatra-Neamț și Bicaz, exclusiv în on-line! Barurile, restaurantele, cafenelele – închise!

Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

Dan Manoliu şi Bogdan Tohăneanu deschid listele PRO România – filiala Neamţ la parlamentare

Deputatul Iulian Bulai (USRPLUS Neamț): ”Am depus listele pentru parlamentare cu gândul că nemțenii au înțeles mesajul nostru!”

Municipiul Piatra-Neamț și orașul Bicaz au trecut în SCENARIUL ROȘU! La ce să ne așteptăm?!

  • 25 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

PSD Neamț invită la dialog cadrele medicale din județ

 

Sistemul de sănătate este inima societății. Serviciile de sănătate foarte bune sunt o condiție obligatorie pentru un standard ridicat de calitate a vieții. De asemenea, un sistem medical performant ne ajută pe noi toți să avem o sănătate mai bună, să putem beneficia de servicii de îngrijire profesioniste și ne crește șansele de a depăși momentele delicate ale vieții noastre când sănătatea noastră nu mai este foarte bună.

Din păcate pentru România, sistemul public de sănătate are probleme structurale, ce vor fi rezolvate doar prin eforturi susținute și pe termen lung. Atâta timp cât suntem aici, cât am fost aleși pentru a-i reprezenta pe nemțeni și avem la dispoziție pârghiile necesare, trebuie să facem o diferență și pentru cadrele medicale, dar și pentru pacienți.

Situația sistemului de sănătate la nivel de județ nu este încă îngrijorătoare, dar nici nu se află la standardele la care ar trebui să fie pentru a le asigura nemțenilor serviciile de care au nevoie. Când spun acest lucru mă gândesc la copiii noștri și la toți care ajung la secția de Urgențe. Au ei parte nu de cel mai bun tratament, ci de cele mai bune condiții în care să fie tratați? Mă gândesc și la cadrele medicale. Au ei parte de cele mai bune condiții în care să își desfăoare activitatea? Vor ajunge să fie mulțumiți de felul în care sunt răsplătiți pentru munca lor? Și ce putem face noi pentru a le face viața mai ușoară?

Soluții există și voi veni în întâmpinarea dumneavoastră cu o serie de propuneri realizabile care se regăsesc și în proiectul meu pentru această campanie. Acestea vizează zone vitale precum Pediatria, Neonatologia, Unitatea de Primiri Urgențe și sunt menite să creeze beneficii și efecte pozitive pe termen mediu și lung. Sunt proiecte îndrăznețe, care trebuie să devină realitate.

Nu trebuie să fii specialist în sănătate pentru a înțelege că e nevoie de dialog pentru a găsi cele mai bune soluții pentru Sănătate și pentru toți cei implicați. De aceea, fac apel către toți cei dintre dumneavoastră care sunteți dornici să schimbați lucrurile și vă invit la un dialog deschis joi, 19 mai 2016, ora 17:00, în sala “Ion Creangă” a Consiliului Județean, pentru a vă prezenta temele legate de Sănătate despre care eu cred că trebuie aduse în atenție și dezbătute de dvs., specialiștii județului nostru.

Doar așa putem contribui cu adevărat. O astfel de consultare este obligatorie în momentul în care ne dorim să facem lucrurile BINE.

Suntem oameni în slujba oamenilor!

Ionel Arsene, președinte PSD Neamț

Articolul anterior

Anunț public de la Primăria Piatra Neamț

Articolul următor

Concurs la Spitalul Județean! Se caută șefi la secțiile de ORL și Boli Infecțioase, și medici specialiști pe mai multe secții

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *