ISSN 2457 - 3973

PSD Neamț și-a pus subprefect să monitorizeze alegerile parlamentare

Numirea lui Iulian Jugan în funcția de subprefect al județului Neamț demonstrează, încă odată, că guvernul Cioloș răspunde și chemărilor PSD, în ciuda declarațiilor politice pe care le fac liderii acestui partid.

Extrem de apropiat social-democraților nemțeni (nu știm dacă nu cumva și membru până ieri), Iulian Jugan a urcat treptele profesionale sprijinit de conducerea PSD Neamț. De la cabinetul prefectului Vlad Angheluță (candidat PSD la parlamentare) a ajuns consilier la cabinetul președintelui CJ Neamț. A făcut în Guvernul Ponta un salt direct la Ministerul Mediului, pe funcția de secretar de stat, sprijinit de liderul PSD Neamț, Ionel Arsene. A revenit în județul Neamț la conducerea Agenției de Protecție a Mediului, în funcția de director.

Ieri, guvernul tehnocrat (susținut în Parlament de PSD și PNL) l-a numit subprefect în locul lui Vlad Ciurea (fost membru al PNL).

Așadar, PSD Neamț are neoficial un reprezentat și în Prefectura Neamț, așa cum are oficial și directori la instituțiile deconcentrate din județ, ceea ce înseamnă că social-demorații fac parte integrantă și din guvernarea locală.

Articolul anterior

P.R.U. Neamț a depus listele de candidați pentru parlamentare! Sorin Cazan și Daniel Oajdea, capi de listă la Camera Deputaților și Senat!

Articolul următor

Eugen Țapu: Listele PSD sunt pline de candidați penali! Cătălin Drăgușanu: La ALDE e la fel!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular