ISSN 2457 - 3973

Eugen Țapu: Listele PSD sunt pline de candidați penali! Cătălin Drăgușanu: La ALDE e la fel!

 

Senatorul PNL Eugen Țapu Nazare a condamnat PSD că susține pe listele pentru alegerile parlamentare candidați cercetați sau chiar condamnați penal. Acesta a dat exemplul președintelui Liviu Dragnea și a fostului președinte Victor Ponta.

”Listele depuse de PSD au foarte mulți oameni condamnați, începând cu șeful lor de partid, Liviu Dragnea, sunt foarte mulți oameni cu restricții din punct de vedere al justiției, cum este Victor Ponta, și o listă întreagă de oameni condamnați sau urmăriți penal. La PNL nu veți vedea niciun singur candidat care să aibă cea mai mică problemă cu legea. De aceea susținerea noastră este pentru Dacian Cioloș, un om cinstit, curat, onest și profesionist. Cred că aici vom face diferența. Domnul Dragnea își dorește foarte mult poziția de premier și nu mai ține cont nici de interesele României. Nu putem ca stat membru NATO și UE să venim cu un candidat la premier condamnat de justiție”, a declarat senatorul PNL Eugen Țapu Nazare.

La rândul său, deputatul Cătălin Drăgușanu a arătat spre ALDE care se află într-o situație similară.

”PNL este singurul partid care a ascultat vocea populară și a încercat, prin stabilirea unor criterii de integritate, să reformeze clasa politică românească. Nu aș fi rămas la ALDE nici dacă nu s-ar fi întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Acum, când listele sunt publice, aveți suficiente dovezi că sunt foarte mulți oameni cu probleme penale. Poporul nu își mai dorește așa ceva ci o clasă politică nouă, formată din profesioniști, care să munceacă pentru binele țării și care să nu aibă probleme cu Justiția. Domnul Daniel Chițoiu (candidat ALDE Neamț – n.r.) este unul dintre cei care a fost salvat de Camera Deputaților, dar nu va fi la nesfârșit această salvare. El își dorește imunitate ca să nu îl ajungă din urmă problemele”, a spus deputatul PNL Cătălin Drăgușanu.

Articolul anterior

PSD Neamț și-a pus subprefect să monitorizeze alegerile parlamentare

Articolul următor

Un actor al Teatrul Tineretului a fost decorat de președintele Klaus Iohannis

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular