ISSN 2457 - 3973

PSD și-a stabilit candidatul la Primăria Bicaz?!

Primarul Nicolae Sălăgean a fost reales președinte al organizației PSD Bicaz, după cum a anunțat pe pagina lui de socializare președintele PSD Neamț, Ionel Arsene.

Astfel, chiar dacă nu a fost anunțat oficial, Nicolae Sălăgean este și candidatul PSD pentru funcția de primar.

La alegerile interne organizate miercuri au participat atât președintele organizației județene cât și senatorii Emilia Arcan (responsabil de zonă) și Dan Manoliu, dar și fostul ministru al Transporturilor, deputatul Răzvan Cuc.

”Avem acolo o echipă închegată, puternică, dornică de a ne pregăti foarte bine pentru alegerile care vor avea loc în acest an. Cred că vom reuși să câștigăm Primăria și majoritatea în Consiliul Local, astfel încât să continuăm proiectele începute și să implementăm unele noi, de care este nevoie în zonă! Le-am mulțumit tuturor celor care au făcut parte din echipa de conducere a organizației, pentru că alături de ei am reușit să implementăm programul PSD la Bicaz, oraș condus multă vreme de alte partide. (…) Sunt optimist în privința succesului PSD la Bicaz și cred că împreună cu colegii mei vom face din acest oraș o bijuterie a Văii Muntelui”, a scris Ionel Arsene.

Nicolae Sălăgean are deja la activ 2 mandate de primar al orașului Bicaz.

Articolul anterior

Numărul cazurilor de gripă din județ a ajuns la 20! Iată recomandările medicilor!

Articolul următor

Drumul expres Piatra-Neamț – Bacău: cât costă studiul de fezabilitate și cine îl face!

Un comentariu

  • Coasca asta de mosneag are 1000 de ani si nu se lasa luat de angelica!! Tutankamonii din PSD fosile obosite si corupte

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.