ISSN 2457 - 3973

Rareș Bogdan – verdict teribil! A anunțat cine câștigă sigur președinția Consiliului Județean Neamț!

Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, a dat un verdict teribil pentru alegerile locale din Neamț și județele Moldovei.

Rareș Bogdan a declarat, sâmbătă, că președinția Consiliului Județean Neamț va fi câștigată indubitabil de președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc.

De asemenea, liberalii vor câștiga consiliile județene din Suceava, Iași, Bacău și Vrancea.

Astfel, baronii Ionel Arsene de la Neamț și Marian Oprișan de la Vrancea ar urma să își facă bagajele pe 28 septembrie. Singurul baron local din Moldova care are o șansă să își păstrze funcția ar fi președintele CJ Vaslui, Mitică Buzatu.

”Iaşiul este câştigător pentru PNL sută la sută. Păstrăm Suceava, câştigăm la Neamţ, foarte interesant, împotriva unuia dintre cei mai toxici baroni pe care îi are PSD, Ionel Arsene, un tip apărut din nimic şi care s-a transformat într-un baron de un grobianism cum rar mi-a fost dat să văd. Acolo va câştiga Mugur Cozmanciuc. Vom câştiga într-un mod categoric Bacăul şi vom avea o surpriză foarte plăcută pentru români la Vrancea, acolo unde Marian Oprişan este în corzi. Voi fi două zile acolo, alături de Ion Ştefan şi de colegii noştri la Vrancea. Focşaniul este ca şi câştigat, dar trebuie să câştigăm şi Consiliul Judeţean. Ne batem şi la Botoşani, iar cu transferul lui Cătălin Flutur (primarul PNL de Botoşani – n.r.) vom lua şi Consiliul Judeţean. Dacă vă uitaţi pe hartă, mai avem Galaţiul unde George Stângă va câştiga. Avem o problemă, deşi n-ar trebui să spun asta, dar fiind foarte sincer, recunosc că situaţia de la Vaslui este una complicată, deşi Mitică Buzatu ar trebui îngropat politic. Acolo putem avea surprize neplăcute. E singurul loc unde mă aştept la surprize neplăcute şi doar pentru că Nelu Tătaru a preferat să stea şi să facă o treabă de ministru foarte bună şi îl felicit. Dacă acolo ar fi candidat Nelu Tătaru, Mitică Buzatu ar fi fost aruncat la lada de gunoi a istoriei“, a declarat Rareş Bogdan.

Rareș Bogdan a fost prezent, săptămâna aceasta, în județul Neamț pentru a susține candidatura ”prietenului și camaradului” Mugur Cozmanciuc pentru președinția CJ Neamț.

Articolul anterior

S-a înființat Poliția Siguranță Școlară în Neamț! De luni, zeci de polițiști vor fi prezenți în preajma unităților școlare!

Articolul următor

Mesajul primarului Dragoș Chitic cu ocazia începerii noului an școlar

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.