ISSN 2457 - 3973

Război deschis la Hangu-Neamț! Coroană mortuară pentru primarul Lupu!

Războiul deschis la Hangu, de un localnic, împotriva primarului Gavril Lupu s-a derulat, marți, cu un nou episod. Marius George Zănăoagă a intrat în biroul primarului căruia i-a făcut ”cadou” o coroană mortuară pe care scria ”Stop corupției și manipulării. Primarul Gavril Lupu”. Dialogul dintre cei doi este văzut diferit de ambele părți. În timp ce primarul susține că a fost înjurat și scuipat, Marius Zănoagă a precizat pentru newsallert.ro că i-a spus doar că i-a adus ”un cadou și că dorește să fie primul pas pentru eradicarea corupției din localitate”. Mai mult, bărbatul susține că a înregistrat audio întregul episod pentru a nu fi acuzat mai târziu că l-a amenințat. hangu 1

Același Marius George Zănoagă este cel care a făcut plângere, în urmă cu câteva zile, împotriva unui polițist din Hangu, care ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 13 ani. Din acest motiv, Zănoagă susține că polițiștii din comună i-au pus gând rău și vor să îl aresteze.

”După ce i-am dus coroana primarului am văzut agitație mare, cu mașini de poliție, și am aflat că vor să mă aresteze. De aceea am decis să plec spre București, la Inspectoratul General de Poliție, unde voi depune plângere împotriva abuzurilor care se fac la Hangu. Îmi este frică pentru viața mea”, a declarat Marius George Zănoagă.

Bărbatul susține că are informații potrivit cărora, la Hangu există ”o caracatiță a lemnului” în care ar fi implicați oameni din administrația locală și ai ITRSV. Marius Zănoagă a menționat că a depus mai multe plângeri în acest sens și că așteaptă demararea unor cercetări. hangu 4

Cât privește acuzațiile că ar fi comis fapte penale cu violență în străinătate, bărbatul a precizat că nu face parte din ”bande de crimă organizată, de prostituție, arme sau droguri cum s-a spus”.

”Am fost cercetat o singură dată în străinătate pentru că am furat mâncare și haine. În România este un dosar la Hangu pentru un accident, atât și nimic mai mult”, a declarat Zănoagă.

Bărbatul a mai ținut să precizeze că nu a fost pus de nimeni în demersul său, nu este membrul niciunui partid și nici nu urmărește să candideze la vreo funcție la alegeri.

Cert este că pagina sa de facebook este plină cu filmulețe și fotografii care ilustrează un tablou halucinant pentru comuna Hangu. hangu 2

Articolul anterior

”Generalul” Viorel Stan și-a luat concediu de … studii! S-a pus cu burta pe carte!

Articolul următor

Un bătrân din Ţibucani a murit într-un incendiu

3 Commentarii

  • In sfarsit un om curajos..luati exemplu de la el romani lasi ce sunteti..numai asa vom stopa abuzurile si hotiile din tara…Felicitari Zanoaga George

  • acum culegem roadele legilor facute pentru mafioti sau oameni fara valoare.un cetatean angrenat in afaceri ,intra imediat in contact cu lumea interlopa.astfel prin sustinerea de catre 2-3 interlopi se poate finanta campania electorala pentru p;entru postul de primar.ajuns la butoane cel sustinut de interlopi lucreaza pentru acestia si dreneaza banul public in conturile indicate.la 4 ani se face iarasi o sustinere funanciara .primarul este sef peste politie,scoala,sanatate.deci toti au nevoie de el,este titular cont bancar primarie.de aceea trebuie sa vedem fiecare primar cate mandate are pentru a ne da seama cat de mult este ancorat in caracatita.am participat la o petrecere data de primarul unei comune pentru oamenii de afaceri si sistemul functioneaza perfect..pana nu se modifica in bine legea electorala, pentru maximul de doua mandate postul de primar este o afacere buna pentru interlopi.din cate stiu primarul de la hangu este baiat de gasca pentru o parte din oamenii din comuna.

  • Un Hot striga ,Hotul:)!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular