ISSN 2457 - 3973

”Generalul” Viorel Stan și-a luat concediu de … studii! S-a pus cu burta pe carte!

 

Inspectorul școlar general Viorel Stan este oficial, de vinerea trecută, în concediu de odihnă. Dar numai odihnă nu ai când știi că funcția ta a fost scoasă la concurs și mai ai și 4 contracandidați redutabili. Așa că Viorel Stan recunoaște că, mai în glumă, mai în serios, este în concendiu de studii.

”Sunt în concendiu de odihnă dar îmi petrec acest concendiu acasă, la Roman. Stau și învăț pentru examen, acesta este adevărul. Este o concurență foarte mare și cu oameni foarte buni”, a declarat, pentru newsallert.ro, Viorel Stan.

Ca niciodată, funcția de inspector școlar general al județului a devenit extrem de atractivă ceea ce nu este deloc rău. Gurile rele spun că numărul celor care au ales să concureze cu actualul inspector general a crescut după luarea unor decizii politice în interiorul PSD ce au legătură directă cu Viorel Stan.

Cu toate acestea, reprezentanții Ministerului Educației susțin ferm că factorul politic nu va influența rezultatul concursului, lucru greu de crezut dar nu imposibil. Cert este că postul de inspector școlar general nu a fost scos niciodată la concurs ci a fost ocupat până acum ”cu delegație”.

În momentul de față și-au pregătit dosarele de candidatură Liliana Georgescu, fost inspector școlar general adjunct (Colegiul Național ”Petru Rareș”), Dan Grigoruță Oniciuc (fost inspector școlar general adjunct și actual director adjunct al Colegiului Național ”Petru Rareș”), Ana Maria Hogea (director Colegiul de Transporturi Piatra-Neamț) și Ioan Milea (director adjunct al Liceului Tehnologic ”Gheorghe Ruset Roznovanu).

Data oficială a concursului nu a fost stabilită dar surse din cadrul Ministerului Educației susțin că ar urma să aibă loc în prima săptămână a lunii august.

Articolul anterior

„Lupii tineri” din PSD Neamț ies la atac: ”Vrem locuri eligibile în fiecare localitate!”

Articolul următor

Război deschis la Hangu-Neamț! Coroană mortuară pentru primarul Lupu!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *