ISSN 2457 - 3973

Răzvan Cuc: ”Țara arde și Carabelea se piaptănă. Îi cer public să se preocupe de amenajarea unor spații exterioare Pieței Centrale”

* pietrenii sunt lăsați fără posibilitatea de a se aproviziona cu fructe și legume proaspete, din piață, dar primarul vede alte urgențe în oraș și îi premiază pe angajații instituției
* îi cer public să se preocupe de amenajarea unor spații exterioare Pieței Centrale, unde țăranii să poată vinde roadele muncii lor și oamenii să cumpere cele necesare

Peneliștii nemțeni au adus „normalitatea“ în administrație. La Primăria Piatra Neamț, ca și cum s-au rezolvat absolut toate problemele și s-au găsit soluții tuturor subiectelor ce țin de satisfacerea cetățeanului, noul primar s-a pus pe împărțit premii în instituție. Deși țara „arde“ și toate sunt cu susul în jos din cauza unei guvernări incompetente, care a scăpat situația de sub control, noul primar Carabelea dă diplome pentru „angajatul săptămânii“ la Primăria Piatra Neamț.

„Nu am cuvinte să comentez ceea ce se întâmplă la Piatra Neamț, municipiu capitală de județ! Andrei Carabelea, primarul liberal al orașului, vine cu o nouă modă în instituția pe care o conduce și îi premiază pe cei mai buni angajați. Dar nu toți salariații instituției trebuie să își facă treaba, să își îndeplinească atribuțiile de serviciu și să lucreze în folosul cetățeanului? Trebuie să dai premii celor care își fac datoria? Să înțeleg de aici că sunt angajați care nu își văd de treaba pentru care sunt plătiți? Discutabilă rău atitudinea primarului! Sper ca vreunul dintre angajați să se ducă la el și să îi spună că sute de oameni, care au muncit pământul un an întreg, cu numai ei știu ce sacrificii, și de luni nu mai au unde vinde marfa, pentru că Orban a stabilit că de pe 9 noiembrie se închide piața! Poate merge un angajat al Primăriei și îi spune că pietrenilor nu le rămâne decât să cumpere fructe și legume din import, coapte pe vapoare, care se găsesc pe rafturile supermaketurilor, pentru că liberalii au decis ca aceste lanțuri de magazine, care aparțin străinilor, să rămână deschise în țara noastră! Îi cer public primarului Carabelea să amenajeze de urgență la Piatra Neamț spații pentru vânzarea produselor din Piatra Centrală în aer liber, așa cum vrea șeful lui, Orban! Să lase măsurile care îi cresc popularitatea printre angajați, că nu e timp pentru ele! Trebuie găsite de urgență soluții pentru aprovizionarea populației cu fructe și legume proaspete și pentru salvat micii producători locali“, a declarat Răzvan Cuc, candidatul PSD pentru Senat.

De luni, 9 noiembrie, în România se închid piețele și oboarele, din dispoziția Guvernului liberal. Primul ministru Orban a precizat că decizia s-a luat pentru că în aceste spații nu se ventilează suficient aerul și există un pericol crescut de răspândire a virusului COVID-19. Rămân însă deschise mall-urile și hipermarketurile, deși aglomerația este de multe ori mai mare în incinta lor decât în piețe.

“PSD a deschis spitale, PNL le-a închis! PSD a creat locuri de muncă, PNL le-a desființat! PSD a construit școli, PNL le-a pus lacăte! PSD ajută la construirea de bisericii, PNL le zăvorăște! Acum închide și piețe! Consider că nu se mai poate merge in această direcție, iar pe 6 Decembrie acest Guvern trebuie trimis acasă!”, a mai declarat Răzvan Cuc.

(advertorial)

Articolul anterior

Primăria Piatra Neamț – anunț privind ordinea pe panourile de afișaj electoral pentru parlamentare

Articolul următor

Grav accident, cu persoane încarcerate, pe E85 lângă Roman (foto)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *